Kurbağa figürü, karşısında ki dere içinde yuvarlak kaya | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Kurbağa figürü, karşısında ki dere içinde yuvarlak kaya

nik

USTA
Admin
Cümleten iyi akşamlar. Merakıma yenilip kayanın etrafını bugün biraz genişletmeye çalıştım. Etrafını genişletirken bana yanmış gibi gelen taşlara denk geldim. Yanıma birkaç örnek aldım sizinle paylaşmak için. (Jeolojik bir kayaç türü olduğunu düşünüyorum ama olmayadabilir -ki umarım değildir.)

Konuyu okuyan forumdaşlarımın yorumları benim çok kıymetli. Yorumlayabilirseniz memnun olurum.

@nik , @TRUVA , @Kader25 @DefineHaritasi ustalarımın nezdinde tüm arkadaşlar..
İyi akşamlar Ustam mıknatıs tutuyor mu tutmuyor mu taşlar ne kadar ağır normal taştan daha ağır mı yoksa normal taş ağırlığından mı boylarına göre

orcunorcun

Kullanıcı
İyi akşamlar Ustam mıknatıs tutuyor mu tutmuyor mu taşlar ne kadar ağır normal taştan daha ağır mı yoksa normal taş ağırlığından mı boylarına göre
İyi akşamlar ustam. Taşlar mıknatıs tutmuyor ve ebatlarına göre hemen hemen olması gereken ağırlıktalar.

• Beğen
Tepkiler: nik

orcunorcun

Kullanıcı
Değerli arkadaşlarım, ustalarım. kayanın çevresini acabildiğim kadar biraz daha açtım. Artık kayanın hepsi görünür durumda. çevresi örme gibi ama bilemiyorum. o yüzden size fotoğrafını göndermek istedim. Etrafını açarken kum ve ufak taşlar vardı. şimdi artık zemine oturdu ve altı kaya gibi. kum yok. Kaldırmaya gücüm yetmedi çok ağır çünkü. Kayadan ufak bir parça kopardım altından. Onuda sizinle paylaşıyorum. Yorumlarınızı esirgemezseniz memnun olurum. Teşekkür ederim.

@Kader25 @nik @TRUVA @DefineHaritasi nezdinde tüm forumdaşlarım.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-11-10 at 11.09.27.jpeg
    WhatsApp Image 2025-11-10 at 11.09.27.jpeg
    404.6 KB · Görüntüleme: 19

DefineHaritasi

Vip Üye
Kaya ilginc ustundeki oyuk varmiyidi siz mi actiniz, birsey mi anlatiyor
Bulgularin biraz daha emek sarfedilir diyor bence
Insallah baska bir yere atmiyodur yeraltina yon veren isaretli tas degildir umarim cunku bilemiyorum
Makina tespiti iyi olurdu burada

orcunorcun

Kullanıcı
Kaya ilginc ustundeki oyuk varmiyidi siz mi actiniz, birsey mi anlatiyor
Bulgularin biraz daha emek sarfedilir diyor bence
Insallah baska bir yere atmiyodur yeraltina yon veren isaretli tas degildir umarim cunku bilemiyorum
Makina tespiti iyi olurdu burada
Üstünde oyuk yoktu ustam. Biz biraz vurduk üstüne.

nik

USTA
Admin
Değerli arkadaşlarım, ustalarım. kayanın çevresini acabildiğim kadar biraz daha açtım. Artık kayanın hepsi görünür durumda. çevresi örme gibi ama bilemiyorum. o yüzden size fotoğrafını göndermek istedim. Etrafını açarken kum ve ufak taşlar vardı. şimdi artık zemine oturdu ve altı kaya gibi. kum yok. Kaldırmaya gücüm yetmedi çok ağır çünkü. Kayadan ufak bir parça kopardım altından. Onuda sizinle paylaşıyorum. Yorumlarınızı esirgemezseniz memnun olurum. Teşekkür ederim.

@Kader25 @nik @TRUVA @DefineHaritasi nezdinde tüm forumdaşlarım.
Metal testi bak Ustam

orcunorcun

Kullanıcı
Metal testi bak Ustam
bir dedektör yardımıyla demek istediğiniz değil mi ustam?
Bunun dışında yuvarlak görünümlü kayanın en alt tarafından bir parça kopardım. Acaba horasan olma ihtimali var mıdır, bakıp yorumlayabilirseniz memnun olurum. teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• h.jpg
    h.jpg
    673.6 KB · Görüntüleme: 14

nik

USTA
Admin
bir dedektör yardımıyla demek istediğiniz değil mi ustam?
Bunun dışında yuvarlak görünümlü kayanın en alt tarafından bir parça kopardım. Acaba horasan olma ihtimali var mıdır, bakıp yorumlayabilirseniz memnun olurum.
Ustam tam seçemedim yaşlılık olsa gerek
Sadece benziyor Bir de diğer üstatlar baksın

Üst Alt