Bilgiler için teşekkür ederim ustam. Yarın kısmetse çevre fotoğraflarını da çekip sizlerle paylaşırım. Kısmetse yarın kayayı yerinden kaldırmayı tekrar deneyeceğiz. Umarım başarılı oluruz ve altını da fotoğraflayıp paylaşma fırsatım olur. Umarım dediğiniz gibidir ustam, her şeyin hayırlısı.orcunorcun
elindekiler horasan ,taşın altında oda mahzen olasılığı yüksek,taşın kendisi yada yakınında kasada olabilir çevresinide görelim
gerekli açıklamayı ustalar yapmış benim bu konuda bilgim yok olsa can gurban@GÜLBAHÇELi ustam sizi çevrimiçi gördüm ve fikrinizi almak isterim tüm konu ile alakalı. Çokta memnun olurum. Teşekkür ederim.
Bu kayaya kesinlikle dedektör tutun.Değerli arkadaşlarım, ustalarım. kayanın çevresini acabildiğim kadar biraz daha açtım. Artık kayanın hepsi görünür durumda. çevresi örme gibi ama bilemiyorum. o yüzden size fotoğrafını göndermek istedim. Etrafını açarken kum ve ufak taşlar vardı. şimdi artık zemine oturdu ve altı kaya gibi. kum yok. Kaldırmaya gücüm yetmedi çok ağır çünkü. Kayadan ufak bir parça kopardım altından. Onuda sizinle paylaşıyorum. Yorumlarınızı esirgemezseniz memnun olurum. Teşekkür ederim.
@Kader25 @nik @TRUVA @DefineHaritasi nezdinde tüm forumdaşlarım.
Abi bugün pointer tuttum ama bir tepki alamadım. acaba pointer yetersiz gelmiş olabilir mi. umarım yetersiz gelmiştir.Bu kayaya kesinlikle dedektör tutun.
Çok ağır olması inşallah hayra -sarılara- alamettir.
Çünkü sarı çok ağırdır.
18 kg.lık yağ-peynir tenekesi külçe olsa en az 150 kg. sarıkızı alır.![]()
Abi 4 cephe fotoğraflarını ve istediğiniz yerinde elimden geldiğince fotoğraflarını çekmeye çalıştım. umarım doğru çekimler yapmışımdır. Eğer yanlış çekimler yapmışsam, yönlendirebilirseniz istediğiniz şekilde tekrar çekebilirim. Teşekkür ederim.Kardes hep kurbaga figuru deredeki tastan bahsediyorsun. Hic arka planda gorunen kirmizi ile isaret ettigim soldan ustune bindirilmis kaya nedir dikkat ettinmi. Orayi goreyim. Etrafini ok ile isaret etttigim arka yuzunu. Detayli cek. Butun olarak bakarsan kafanin alti oluyor. Cizdim. Hadi orayi detayli goreyim. Fazla kafa yorma keyfine bak.Belkide bana oyle gorunuyor. Arka plani bana goster
Pointer tepki verirdi.Abi bugün pointer tuttum ama bir tepki alamadım. acaba pointer yetersiz gelmiş olabilir mi. umarım yetersiz gelmiştir.