Kuyu Kazan Üç Kişiden Biri Metan Gazından Zehirlenerek Öldü | Define işaretleri ve anlamları
  • Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

Kuyu Kazan Üç Kişiden Biri Metan Gazından Zehirlenerek Öldü

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Katılım
22 Mart 2012
Mesajlar
9,440
Beğeni
16,681
Puanları
113
Konum
İstanbul
kuyu kazan üç kişiden biri metan gazından zehirlenerek öldü
Define aramak için kazdıkları kuyuda zehirlendiler!
Konya'nın Bozkır ilçesinde define aramak için kuyu kazan üç kişiden biri metan gazından zehirlenerek öldü, ikisi hastaneye kaldırıldı.

Konya'nın Bozkır ilçesinde define aramak için yaklaşık 15 metre derinliğinde kuyu kazan üç kişiden biri metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti, diğer ikisi hastaneye kaldırıldı.



Alınan bilgiye göre, Ahmet Can, Ahmet T. ve Abdullah G, dün akşam Hisarlık Mahallesi kırsalında define aramak amacıyla yaklaşık 15 metre derinliğinde kuyu kazdı.

Kuyuda kazı yapan üç kişi, çıkan metan gazından zehirlendi. İhbar üzerine olay yerine gelen afad,Jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri, arama kurtarma çalışmaları sonucunda Ahmet T. ve Abdullah G'yi kuyudan çıkardı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Yoğun metan gazı nedeniyle ilk etapta kuyudan çıkarılamayan Ahmet Can'ın ise uzun süren çalışmalar sonucunda bu Sabah cesedine ulaşıldı.

define-aramak-icin-kazdiklari-kuyuda-zehirlendiler--7219250.Jpeg
 

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Yaş
67
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
kuyuların tehlikesini ve uzak durulması gereken yerler arasında olduğunu üyelerimize ara ara yazar uyarırız.
yine oda mezarları ve mahzenlerde ayni gaz tehlikesini barındırır. maskesiz ve gerektiği kadar havalandırılmadan girilmesi,benzeri riski her zaman vardır. dolgulu olan mezar odaları bunun dışındadır..
 

MAVRAN

Super Moderatör
Katılım
31 Aralık 2014
Mesajlar
3,108
Beğeni
8,683
Puanları
113
Yaş
56
Konum
Trabzon_Kocaeli
ALLAH C.C Vefat eden kardeşlerimize rahmet eylesin ailesine ve sevenlerine sabır versin. Hastahaneye olan kardeşlerimize de şifa versin. Çoluk çocuğuna baģışlasin.
Kardeşlerim bu çok önemli bir husus mutlaka tekrar tekrar bu konuyu sıtede paylaşmalıyız. Yeni başlayan kardeşlerimiz olabilir bilgilendirmeli ve bizim gibi bu hopiye yıllarını verenleride fazla özgüvenli olmamak gerektiğini vurgulamaliyiz. Bizimde başımız sağ olsun belgide bu kardeşlerimiz aramızda yazan yorum yapan bir kardeşimizdi. Kim bilir.
 
Üst