Kuyudan Çıkan MeTaL Kroki...

drapeta

Kullanıcı
selam.. yine aynı bölge ve bilgisi şöyle kapıdan içeri girme içerisi labirent gibidir çıkmazsın kaybolursun dışarıya bir kuyu yaptık içinede krokiyi bıraktık yanınada yol harçlı olarak bir avuç .......... bıraktık.. yanlız dikkat et kapağın altına su kacırırsan içindekini zay edersin die devam eden bie bilgi 3ay suyu kesmek için uğraştım mantık olarak kuyunun içinde deri veya kağıttan kroki var die düşünmemizi sağlıyor neyse suyu kestim ve kapağı kaldırdım birde ne göreyim kuyunun içi su dolu butun biskolojim çöktü 3ay suyu kesmek kapağı kadırmak için hatcadığım çabaya yandım baktım dibinde bu metal parcası demir gibi gözüküyordu paslı bir demir tam atacakken arkadaşım elimden aldı atma bakarız die sonra baktığımızda üzerinde altın perçinleri gördük ve temizledim işte orda hata yaptım bilerek suyun içine bırakmış zamanla paslanmış ve o paslar dağ tepe gibi görünmesini sağlamış karanlık bir odaya masanın üzerine koydum mum yakıp etrafında gezdirdim çevreyide bildiğim için anında nereyi bahsettiğini anladım ama inanılmaz bir hazdı dicem oki bu pij inanılmaz zeki wolcan.. piskolojik olarak oynuyor işle ilgilenenle bu siz değerli arakadaşlarıma tecrube olsun die anlattım ve görsellerini paylaştım yaradanım herkezin gönlüne göre versin saygılar=)) bu arada videoyu yükleyemedim=((

Ekli dosyalar

• 067.JPG
    067.JPG
    484.2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_4798.JPG
    IMG_4798.JPG
    1.1 MB · Görüntüleme: 35
  • 048.JPG
    048.JPG
    2.2 MB · Görüntüleme: 36
  • 1271.JPG
    1271.JPG
    1.9 MB · Görüntüleme: 35
  • DSCF9315.JPG
    DSCF9315.JPG
    986.6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_4801.JPG
    IMG_4801.JPG
    1.4 MB · Görüntüleme: 28
  • IMG_4805.JPG
    IMG_4805.JPG
    1.3 MB · Görüntüleme: 28
  • IMG_4798.JPG
    IMG_4798.JPG
    1.1 MB · Görüntüleme: 35

Neverloss

Kullanıcı
Usta herkes hikayeler anlatir sen bulmussun! Herkes yillarca anlatti bu hikayeleri cogu bu yerleri bulmak icin gunlerce kafa yordu ama bulamadi sen buldun kritik esiktesin senin basaracagina inaniyorum tecrube olark sana altin nitelginde fayda saglar ilerde cunku oldugun yer maksimum emegin oldugu yerler gorduklerin cozumlediklerin bol sans isin rasgelsin dikkat et!!!

drapeta

Kullanıcı
Usta herkes hikayeler anlatir sen bulmussun! Herkes yillarca anlatti bu hikayeleri cogu bu yerleri bulmak icin gunlerce kafa yordu ama bulamadi sen buldun kritik esiktesin senin basaracagina inaniyorum tecrube olark sana altin nitelginde fayda saglar ilerde cunku oldugun yer maksimum emegin oldugu yerler gorduklerin cozumlediklerin bol sans isin rasgelsin dikkat et!!!
benim insanlara anlatmak istediğim şu wolçan denen piçin toprakta parası yok bütün bölgeleri deniz kıyısında ilmek ilmek işlenmiş insanların bakış açısını değiştirmek için çabalıyorum ama nafile dinletemiyorum her kes okuduğu gibi arıyor adam okuyan herkesi zihnen yönlendiriyor ki ben bile yıllardır bölgelerini bildiğim işçiliklerini bildiğim halde zorlanıyorum ekmeğini yedinmi evet yedim yaradana şükür yani arkadaşlar köy yok kervan yolu yok köy dediği kıyıdaki koylar değirmen dediği her bir eşkiyuanın yaşadığı koy hatta ne diyor wolcan bende baş değirmende yaşadım memlekette yıkılmadık değirmen kalmadı çokda ha detaya girebilirimm ama anlayan yokki dilerim bir gün açarlar gözlerinide bu 0.ç nun sistemimi tamemen çözülür saygılar.... hatta bu resim gerçeği anlatan bir resimdir ve kıyıda olduğunun kanıtıdır sağ alttaki teknenin köşesi gözüküyor ve ağ var balık ağı gibi..

Ekli dosyalar

• IMG-20141121-WA0001.jpg
    IMG-20141121-WA0001.jpg
    270.8 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

drapeta

Kullanıcı
selam.. yine aynı bölge ve bilgisi şöyle kapıdan içeri girme içerisi labirent gibidir çıkmazsın kaybolursun dışarıya bir kuyu yaptık içinede krokiyi bıraktık yanınada yol harçlı olarak bir avuç .......... bıraktık.. yanlız dikkat et kapağın altına su kacırırsan içindekini zay edersin die devam eden bie bilgi 3ay suyu kesmek için uğraştım mantık olarak kuyunun içinde deri veya kağıttan kroki var die düşünmemizi sağlıyor neyse suyu kestim ve kapağı kaldırdım birde ne göreyim kuyunun içi su dolu butun biskolojim çöktü 3ay suyu kesmek kapağı kadırmak için hatcadığım çabaya yandım baktım dibinde bu metal parcası demir gibi gözüküyordu paslı bir demir tam atacakken arkadaşım elimden aldı atma bakarız die sonra baktığımızda üzerinde altın perçinleri gördük ve temizledim işte orda hata yaptım bilerek suyun içine bırakmış zamanla paslanmış ve o paslar dağ tepe gibi görünmesini sağlamış karanlık bir odaya masanın üzerine koydum mum yakıp etrafında gezdirdim çevreyide bildiğim için anında nereyi bahsettiğini anladım ama inanılmaz bir hazdı dicem oki bu pij inanılmaz zeki wolcan.. piskolojik olarak oynuyor işle ilgilenenle bu siz değerli arakadaşlarıma tecrube olsun die anlattım ve görsellerini paylaştım yaradanım herkezin gönlüne göre versin saygılar=)) bu arada videoyu yükleyemedim=((

drapeta

Kullanıcı
muhteşemliğe bakarmısınız ki ben burayı tam 2 ay aradım onlarca kes yanından geçmeme rağmen göremedim taki kafamı uzatım aşşa bakana kadar evet kolay değil pa
rasını almak umarım bu adamın işiyle uğraşan arkadaaşlarıma görsel bağlamında fikir ve tecrube olur.. saygılar

Bağlantıyı Kopyala
GömmeVideoyu Düzenle
Daha

Son düzenleme:

balkaya34

Vip Üye
@drapeta Selam usdam kolay gelsin,
Inceledinizmi bu parca ne parcası ?
Birde rica etsem bu konunun hikayesini hiç duymamişdim bahsettigi konu ney, Bunu tam olarak yazarsaniz sevinirim, Arşivime kaydetmek isdedim ,
Selamlar ,Kolay gelsin usdam .

drapeta

Kullanıcı
Birde rica etsem bu konunun hikayesini hiç duymamişdim bahsettigi konu ney, Bunu tam olarak yazarsaniz sevinirim, Arşivime kaydetmek isdedim ,
inceledim ustam bu adam her koya klavuz taşları yapmış üzerinde işaretler ve koyun işlenmemiş halinin ham halinin resmetmiş şimdi bulduğumuz klavuz taşını o koyda arayacağımızı bildiği için bulunan klavuz taşı bir sonraki koyu anlatıyor atlamalı yapmış krokilerde öle bahsi gecen bu kuyudan her koyda var bir çoğunu aldım bu sadece bir örneği hepsini butün kuyudaki krokileri aldığın zaman birşeştiryorsun ve bölgenin köple haritası cıkıyor yani şöyle düşün bir tepsi börek yapmış ve bunu 17 parçaya bölmüş her koya bir tane bırakmış ayrı ayrı her biri bir koya ait hepsi ise bölgenin tamamnı anlatıyor müthiş bir zeka müthiş bir işçilik her gün yeni bir bulgusuna rast lıyorrum ve her bulguda beni şaırtmaya bacaklarımı titretmeye yetiyor ben sistemi çözdümğüme inanıyor ve bu doğrultudada devam ediyorum öyle video resimlerim varki burda bunu anlıcak kişi bir elin parmaklarını geçmiyor amacımda bu zaten bakış açılarını değiştirip dağ taş wolcanın bölge ve işaretlerini aramalarından avz geçmeleri saygılar ustam bu krokinin ayrı ayrı 3 adet altın perçini var üzerinde kısaca yer ver diyorsan çerkez eğeri berber damları 3direkli gemi etrafında bunlar var bir sonraki konumda 3 gemi olacak biri yanar vaziyye diğeri rets donmuş vaziyette bir diğeri ise yükünden dolayı yan yatmış vaziyette=)) buarada kroki 3 çeşit metalden yapma içi başka dışı başka metal bunu anlamak için kırmak zorunda kaldım ki kırılan bi yapısı var sadece bu değil şişeye konmuş olanıda aldım ama acemiliğimden hemen açtım piç oldu bir kaç dkkada soldu içindeki yazılar allahtan resimledimde öyle kurtardım...

Neverloss

Kullanıcı
Acaba bahsedildigi kadar cokmu saklanilanlar altinlar mucevherler 🤑 isin icinde degilim ama cok heycanli olmali bu is ayni zmanda tehlikeli ve zor!!

tuarec

Vip Üye
2. resimde 2 hayvan kirpi ve sincap 3 üncü hayvan yokmu üçleme yapması açısından surdum 2 yakının sagında solunda tılsım kroki gibi işaretler bulunur gerçi bu metal hem tılsım hem kroki olabilir
17 parça kroki olması bu krokilerinde bir sonraki kroki yerini anlatması bize 18 taş veya kroki noktası düşündürür hedef 18 sayısıdır bence karatepe

Üst Alt