Lutfen Yardim Edin

Fatihgfb123

Kullanıcı
Katılım
12 Temmuz 2016
Mesajlar
15
Beğeni
10
Puanları
3
Ustalarim burda kimse yardimci olamadi onun icin tekrar konu aciyorum bakin o dagin yamacinda yuvarlak oyma var ve yanindada kucuk ucgen isareti var birde kral koltugu var bizde yamacinda makinayla arama yaparken bir seye ottu bizde yarim metre kazdik kralice ordek bronz esyalar tabut mentesesi felan aldik malin mujdesimi bilmiyorum bunuda aciklarsaniz sevinirim biz oraya 1 metre devam ettigimizde ileriden 2 tane capraz buyuk tas aldik ayni boyutta arkalari dumduz elden gecmis yani sonra onumuze kursun cikti kursunla beraber kömur cikti komur bittiginde dediler tabana girin tabaninda atma tas cikti sapsari bir tiprsk cikti topragi sorduk altinla karistiyolar onu dediler altini atmissiniz felan dediler sonra taban kise dayandi biz yine devam ettik bu sefer kirmizi toprak cikti ama komurde kirmizi toprakta bole v seklinde tabana dogru 45 derece aciyla tabana iniyor kirmizi topragin bittigi yerde kocaman bir kaya var kayanin ustunfe konma taslar kilit taslari felan vardi supheleniyoduk o buyuk kayanin onu yagmur yagdiginda çökme yapmisti toprak .o buyuk tasin onunden birtane tas aldik o iki tasa benziyor bu biraz kucuktu onun yanindanda atma taslar cikti sonrada orasida sari bir kise ulasti biz suan kayanin on taradindayiz cokme yapan yerdeyiz buyuk bir tasa denk geldik orda biraktik o tasin ustunde tarama makinamiz bosluk verdi elimizden cikuyodu cibiklar nerdeyse sobra bir ikikere tutunca baklava yapti mali gosterdi asagiya dogru cekti yani nediyosunyz ustalarim varmidir byseyler emin olamiyoruz biraz aciklayici anlatirsaniz sevinirim saygilarimla
 

Kader25

Admin
Katılım
13 Nisan 2016
Mesajlar
3,768
Beğeni
13,441
Puanları
113
Konum
Konya-Kırıkkale
Çalışma yerinde yanlardan göçme sıkıntınız yoksa, devam edin derim.
İçinden ne çıkar tahmin etmek zor. İşaretinizi ve yerinizin resimleri olmayınca bir tahminde zor.
Hiçbirşeyde çıkmayabilir veya yedi ceddinize yetecek kadar da çıkabilir, artık nasibinize.
Buraya kadar gelmişiniz, kapak taşı kalınsa biraz yandan girip bakın duruma. Bir şekilde o taş geçilmeli.
Taşı geçince tekrar yazın; karşınıza ne çıkacak. Merdiven gelirse ve tecrübeniz yoksa hemen içeri girmeyin yine yazın. Tekrar ediyorum hemen girmeyin, bekleyin.
 

tuncers

Kullanıcı
Katılım
2 Haziran 2016
Mesajlar
408
Beğeni
993
Puanları
93
ustam yuvarlak oyma üçgen oyma koltuk işareti bunlar mezar ya da kasayı simgeler dedektörle felan bulunacak şeyler diyildir iyi bir çubukçunun bakması gerekir o kazdığınız yerden de farklı farklı şeyler çıkmasının sebebi orda daha önce bi yaşantı olduğundandır. bana göre siz bu işlerde baya acemisiniz bu yer sizi biraz aşar gibime geliyor başka yerleriniz varsa oralarla uğraşın derim yoksa buralarda çok kas yaparsınız tuzak ya da mezar felan varsa da sakatlanma ya da zehirlenme gibi bir drum olabilir. her şey para deyil önce sağlık olsun ..
 

tuncers

Kullanıcı
Katılım
2 Haziran 2016
Mesajlar
408
Beğeni
993
Puanları
93
Biz oraya on yildir ugrasiyoruz kralicd ordek vb seyler aldik onun icin devam ediyoruz
ustam ben bir yerle bir yıl dahi uğraşmaya kalksam kafayı yer çıkarım siz iyi uğraşmışsınız 10 yıldır orayla ama aranızda iyi kötü çubuk kullanabilen biri varsa ordaki malı çok rahatlıkla bulabilir.. sen oranın fotoğraflarını paylaşsan çok daha iyi sonuç alırdın elbet ben ve diğer değerli ustalarım iyi yorumlar yaparlardı senin oaraya..
 

Fatihgfb123

Kullanıcı
Katılım
12 Temmuz 2016
Mesajlar
15
Beğeni
10
Puanları
3
Ustam Cubuklarla kontrol yaptik oda uzun ve buyuk galiba boslugu iki uc yerde veriyor baklava felan yapti ama degerli bisey vatmi onu ogrenmek istiyotuz aslinda
 
Üst