Mağara Girişinde Ters Haç Ne Anlama Geliyor..?? | Define işaretleri ve anlamları

Mağara Girişinde Ters Haç Ne Anlama Geliyor..??

karamsar

Kullanıcı
FOTOLARI gittiğimde yükleyecem...
Bir dağın ZİRVESİNDE doğu-Batı yönlü kaya bloğunda ufak bir mağara...Mağaranın girişi tam BATIYA bakar...mağaraya girince SAĞ taraftaki duvarda 15*15cm TERS HAÇ var..haçın olduğu dikdörtgen kısım (30*40cm) TRAŞLANMIŞ..haç ZEMİNDEN 175cm yüksekte..haçın tam karşısında dikkatlı baktığımda kum tanecikli HORASANI net olarak gördüm..mağaranın kaya zemininde 35*20cm bir tencere sığacak kadar bir OYUK var açılmış KASA olduğunu düşünüyorum..
1- TERS HAÇ ne anlama gelir..? TEHLİKE anlamına geldiği doğrumu..?
2-Burda ne yapmalı..? neler yapılabilir...TŞKRLR..

karamsar

Kullanıcı
resim.defineforumu.com
[/IMG]

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
ters haç,hz.isa ve sonrasında hristiyalık dinine bir çok hizmet vermiş,aziz kabul edilen,bir din adamına izafen yapılan petrus haçı ismiyle adlandırılan haç türüdür. tehlike ve genel anlamında diğerlerinden hiç bir farkı yoktur.
ters olması neron zamanında çarmıha asılırken,hz. isa dan değersiz olduğunu göstermek için çarmıha ters asılmayı istemesindendir.
bazı insanlar da TANRIYA zıt olma anlamı da yüklemişlerdir.
resimlerken,zemin köşelerini ve etek duvarları iyi gözlemle ve net çekimler yapmaya çalış.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
mağaraya yakın kaynak varmı mağaranın üzerindeki mezar açılmışmı

karamsar

Kullanıcı
mağaraya yakın kaynak varmı mağaranın üzerindeki mezar açılmışmı
Mağaranın doğu tarafına doğru yaklaşık 60 metrede bazı kalıntılar var..
Batı tarafında kuş uçuşu 280 m kilise kalıntısı var sadece temel duvarları kalmış..tabanında mozaik var..!
eskiden su kaynakları neredeydi bilmiyorum ama sızma şeklinde kış-bahar aylarında akan ufak dereler var..

Üst Alt