Magradan Magraya Gecis

burgaz

Kullanıcı
bir zamanlar kis aylarinda magra girislerini kapatirmislar.iki magara arasinda bir gecis yapmislar.sol magrada "Yasak Kelime" yapilmis cok tezde.sag marada yeri bana birakmislar.son resimde gordugunuz yerde "Yasak Kelime" yapilir mi ustalar?aa1.jpg aa2.jpg aa3.jpg aa4.jpg aa5.jpg aa6.jpg aa7.jpg bb1.jpg

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
5axKSS.jpg
Diğer resimdeki yeri Ersan ustam mı açtı acaba göremiyoruz,Bak Burgaz ustam işaret lemedim anlatmaya çalışayımbu resmin tam ortasının sağ ve sol yanına işaret parmaklarını koy tavandaki çatlak gibi kısımın parmaklarInIn ortada beyaz rente boğazıda bulunan silüeti gör,gördüysen baktığı yer önemli başının önünde 7 rakamI var ayıktın,resmin sol köşesini vermiş gibi sana zahmet ilk oralarda sende ersan usta gibi o şekil bak,köşeyi dönersende Zekatını ver(beğendim)

burgaz

Kullanıcı
5axKSS.jpg
Diğer resimdeki yeri Ersan ustam mı açtı acaba göremiyoruz,Bak Burgaz ustam işaret lemedim anlatmaya çalışayımbu resmin tam ortasının sağ ve sol yanına işaret parmaklarını koy tavandaki çatlak gibi kısımın parmaklarInIn ortada beyaz rente boğazıda bulunan silüeti gör,gördüysen baktığı yer önemli başının önünde 7 rakamI var ayıktın,resmin sol köşesini vermiş gibi sana zahmet ilk oralarda sende ersan usta gibi o şekil bak,köşeyi dönersende Zekatını ver(beğendim)
tesekurlerler ustam .spaider menle tanisacagim cok yakin zamanda.bb1.jpg

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
tesekurlerler ustam .spaider menle tanisacagim cok yakin zamanda.Ekli dosyayı görüntüle 2176
Ustam oranın önemli olan kısmı kaya içinde olmalı 7=define,amma yapacağın çalışma toprak altında kalan kısımda biliyorsun,(beğendim) Resimlerken nasıl uçma becerini geliştirdiysen aynı şekilde yapacağına inanıyorum inerken dikkat et ama yerde çakılma :p

Üst Alt