Cevap: Mardin'den bir kac kare (Gorsel)
ALİVELİ ustam.
Tesekkur ederim seninde gonlune saglık.
A21MEDLİ ustam.
Gercekten muazzam yapılar var cok iyi korunmuslar evlerin biribirlerine yapısık ve baglantılı olmasıda korunmasında pay sahibidir ve tabiki bilinci insanları yorumun ve gorusun icin cok tesekkur ederim ustam selametle.
BOZKURT ustam.
Biliyorum simdi ah cekiyorsundur ama daha oncede dedim sen yazı bekle eve giremeyeceksin.
ben tesekkur ederim saygılar.
FENERLİ Abim.
Bu kareler incegiz pikniginden 20 gun oncesine ait yani 2012 yılından.
Arada siz olmadan kacamak yapıyorum senle Kutay ustam gibi.
Tesekkur ederim abi yorumun icin.
KARE (KUKIR) ustam.
Ustam ben size diyorum gezdigimiz yerlere birer nisane koyalım belki bi yerde denk geliriz bellimi olur. image cok tesekkur ederim ustam yorumun ve goruslerin icin fazla gezmek kalbe iyi gelir zihni acar ufku genisletir gezelim ustam hayatın son demlerinde ah cekmektense yayada olsa gezelim.
TEVFİK ustam.
Aleykum Selam ustam cok tesekkur ederim sizinde gonlunuze saglık.
ZERDUS ustam.
Koyunuzu ozlemeniz guzeldir ins gormekte nasip olur saygılar tesekkurler.
ASİAVCI ustam.
Allah nasip eylerde bir yerde karsılasırsak burdaki yazıları hatırlayıp kahkahalar atarız artık sevgiyle kal ustam tesekkurler.
TRUVA ustam.
Gercekten cok guzel bir sehir fazla gezme imkanı bulamasakta ben o tepeye cıkıp gezemedim ya icimde bi eksiklik olarak kaldı ins tekrar nasip olur.
Yorumunuz icin tesekkur ederim ustam selametle.
ALİVELİ ustam.
Tesekkur ederim seninde gonlune saglık.
A21MEDLİ ustam.
Gercekten muazzam yapılar var cok iyi korunmuslar evlerin biribirlerine yapısık ve baglantılı olmasıda korunmasında pay sahibidir ve tabiki bilinci insanları yorumun ve gorusun icin cok tesekkur ederim ustam selametle.
BOZKURT ustam.
Biliyorum simdi ah cekiyorsundur ama daha oncede dedim sen yazı bekle eve giremeyeceksin.
FENERLİ Abim.
Bu kareler incegiz pikniginden 20 gun oncesine ait yani 2012 yılından.
Arada siz olmadan kacamak yapıyorum senle Kutay ustam gibi.
Tesekkur ederim abi yorumun icin.
KARE (KUKIR) ustam.
Ustam ben size diyorum gezdigimiz yerlere birer nisane koyalım belki bi yerde denk geliriz bellimi olur. image cok tesekkur ederim ustam yorumun ve goruslerin icin fazla gezmek kalbe iyi gelir zihni acar ufku genisletir gezelim ustam hayatın son demlerinde ah cekmektense yayada olsa gezelim.
TEVFİK ustam.
Aleykum Selam ustam cok tesekkur ederim sizinde gonlunuze saglık.
ZERDUS ustam.
Koyunuzu ozlemeniz guzeldir ins gormekte nasip olur saygılar tesekkurler.
ASİAVCI ustam.
Allah nasip eylerde bir yerde karsılasırsak burdaki yazıları hatırlayıp kahkahalar atarız artık sevgiyle kal ustam tesekkurler.
TRUVA ustam.
Gercekten cok guzel bir sehir fazla gezme imkanı bulamasakta ben o tepeye cıkıp gezemedim ya icimde bi eksiklik olarak kaldı ins tekrar nasip olur.
Yorumunuz icin tesekkur ederim ustam selametle.
Son düzenleme: