mekanımızdan mekana bilgi akışı | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları
  • Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

A21MEDLi

Admin
Katılım
11 Eylül 2011
Mesajlar
4,025
Beğeni
9,205
Puanları
113
emeğine sağlık ustam,bu işçiliklere hayran kalmamak elde değil.

tespih habbelerini ipe geçiren esnaf,yaptığı işe el emeği göz nuru diyooo...
o esnaflara el emeği nasılmış burayı göstermek gerekiyor.
 

TimuR964

Super Moderatör
Katılım
3 Ekim 2021
Mesajlar
775
Beğeni
2,265
Puanları
93
Yaş
59
Konum
**DİDİM/nazilli**
BU İŞÇİLİKLERİ GÖRDUKDEN SONRA LAPYALARI ATIP BUNE DİYE SORANLARA DOĞAL DEĞİNCE İŞ KARŞIYOR GİBİ OLUYOR BURASI KEHANET MERKEZİ OLDUĞUNDA ÇOK ÖNEM VERİLMİŞ DAHA NELER VAR İLERDEE YUKLERİM İŞALLAHYAPININ TUM ÇEVRESİ YILAN İŞLEMELİ VARDI ÇOK FOTODA FORMAT DA SİLİNDİ GİTTİ TUM ARİVİM HAYIRLISI BAKALIM İYİ SEYİRLER.SEVGİLER
 

A21MEDLi

Admin
Katılım
11 Eylül 2011
Mesajlar
4,025
Beğeni
9,205
Puanları
113
emeğine sağlık ustam,sizden bi ricam var,Resim üzerinde yazı yazdığınızda ışıklı ortam Resimlerinizde siyah renk kullanırsanız iyi olur.. karanlık ortamlı resimlerdede açık renk...hem resim beyazımsı hemde yazı açık renkli olunca şahsen ben okuyamıyorum.yazıda renk uyumunu yaparsanız çok makbule geçer..
 

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Katılım
2 Nisan 2015
Mesajlar
3,252
Beğeni
9,182
Puanları
113
Konum
Doğadayım
Eline sağlık ustam. Tam yerinde olmuş. Yerin her kademe altında bir uygarlık barınır. Bizans roma lidya ve buhtumnasır gibi gibi en az üç uygarlık çıkar. Biz yerin tastamam 50 metre altından lidyanın gözde bir şehrini keşfettik. İlk sütun ve birkaç dükkanla beraber farklı motiflerde mozaik gördük. Sonuç ne mi oldu? Ülkemiz çok tarihe düşkün o yüzden dayanamayıp üstünü 50 metre daha kapattılar. Kısacası toplamda 100 metrelik amelelik mesafesi ziyan oldu. Sizin gördüğünüz hatta şuan dairelerine para vermek istemediğiniz bir çok yerin bilmem kaç metre altında kim bilir nasıl bir şaheser yatıyor. Altındakini görmeyen üstündekini kainat sanarmış. Yazık vallahi yazık. Ben hobimi çok iyi yaşadım ama gördüklerim içler acısı.
 
Üst