İşaretler ilgili bilgi almak istiyorum göstermek istediğim işaretler var yardımcı olabilecek varmı acaba
Mahsum lawo nerde resimlerİşaretler ilgili bilgi almak istiyorum göstermek istediğim işaretler var yardımcı olabilecek varmı acaba
Gözükmüyor mu orda paylaşmıştımMahsum lawo nerde resimler![]()
Resimlerini yanlış konuya eklemişsin sanırımGözükmüyor mu orda paylaşmıştım
Selamün aleyküm arkadaşım resimleri başka konuya eklemiştir onuda yönetim silmiş orayada not düşülmüş buluntu paş kalmak yasaktır diye evet mekanda buluntu paylaşmak yasak bilgilerinize teşekkürlerGözükmüyor mu orda paylaşmıştım
Buluntudan kastınız ne acaba ona göre o resmi paylaşmayıp diğerlerini paylaşayımSelamün aleyküm arkadaşım resimleri başka konuya eklemiştir onuda yönetim silmiş orayada not düşülmüş buluntu paş kalmak yasaktır diye evet mekanda buluntu paylaşmak yasak bilgilerinize teşekkürler
ne paylaştınız daha önce bilmiyorum, buluntu demek yaptıgınız kazı esnasında buldugunuz objelerdir. herhangi bir kültürel obje olabilir. yada yaptıgınız kazıya ait görüntülerde kazma kürek hilti murç vb.. materyallerin fotoğrafta görünmesidir. çalışmanız yasal olmadıgı için bunlara dikkat etmelisiniz hatta yasal değilse uzak durmalısınız.Buluntudan kastınız ne acaba ona göre o resmi paylaşmayıp diğerlerini paylaşayım