Bazı yerlerde bu tip kayalar çok var. Baktığınızda resmen kapak dersiniz ama kaldırdığınızda öyle olmadığını görürsünüz. Bizim memlekette kayaların çoğu bu tip kayalar, her kayanın üzerinde kapak görünce ben de çok heyecanlanmıştım.Bu fotoğraftaki 1e 1 boşluk veren yere baktım...malinayla kastırınca 1e 1 dediğim yer kapak gibi komple oynayınca çok heyecan yaptımkapak gibi tek parça kayayı kaldırdığımda ise hayal kırıklığı
Altından Toprak çıkınca anlam veremesemde bıraktım.. anlamsız gelen ana kaya üzerinde toprak üstü kapak gibi koyulmuş kaya ?
Bide çubukla koridor gibi boşluk veren yere bakacam..su çıksa bariBazı yerlerde bu tip kayalar çok var. Baktığınızda resmen kapak dersiniz ama kaldırdığınızda öyle olmadığını görürsünüz. Bizim memlekette kayaların çoğu bu tip kayalar, her kayanın üzerinde kapak görünce ben de çok heyecanlanmıştım.
Koridoru takip ettikten sonra boşluğa bak, anlamlı bir şekil çıkmıyorsa kendini yorma. Su konusunu kader ustamızla bir konuş. Yardımı olacaktır. Gerçi o Romalıların peşinde deBide çubukla koridor gibi boşluk veren yere bakacam..su çıksa barisonra da bu defteri kapatırım
![]()
Koridoru takip ettim..2 mtye 15mt gibi koridor çiziyor..bir yönü iki kayalık arası..diğer yönü aşağıdaki gölet yönü...nasip bakalım..Koridoru takip ettikten sonra boşluğa bak, anlamlı bir şekil çıkmıyorsa kendini yorma. Su konusunu kader ustamızla bir konuş. Yardımı olacaktır. Gerçi o Romalıların peşinde debelki su tecrübesi vardır.
Allah gönlüne gore versin. İnşallah nasibin cikarKoridoru takip ettim..2 mtye 15mt gibi koridor çiziyor..bir yönü iki kayalık arası..diğer yönü aşağıdaki gölet yönü...nasip bakalım..