Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
@Roni hocam...ayrıca Arı ölümü sıklığı ve tünel bağlantısını çok merak ettim...konuyu açarsanız sevinirimSanırım arı besiciliği yapılıyor burada. Buda bizi doğruya götürmeye yetecek canlı delildir. Arılar size mi ait başkasına mı? Şayet size ait değilse arı ölüm sıklığını öğrenin bu o kanalın cevabıdır. Ölüm sık ise evet bir tünel veya rafine geçididir yok ölüm sık değil hatta hiç yok ise bu sadece yön değiştirmiş bir su yoludur. Her iki ihtimalde cevaptır
Ölüm sık ise evet bir tünel veya rafine geçididir yok ölüm sık değil hatta hiç yok ise bu sadece yön değiştirmiş bir su yoludur.@Roni hocam...ayrıca Arı ölümü sıklığı ve tünel bağlantısını çok merak ettim...konuyu açarsanız sevinirim
Saol hocam.esas merak ettiğim tünel neden arı ölümüne neden oluyorÖlüm sık ise evet bir tünel veya rafine geçididir yok ölüm sık değil hatta hiç yok ise bu sadece yön değiştirmiş bir su yoludur.
Bu gizli yapay iklim değişikliğine girer ve hava toprakta zirai ilaç görevi görür buda sert koşullara dayanıklı hayvanlar dışında geri kalanını yok eder. Nesillerini azaltır. Bu tür yerde en çok dayanabilecek hayvanlardan biride karıncadır.Saol hocam.esas merak ettiğim tünel neden arı ölümüne neden oluyor
Şimdiye kadar karşıma çıkan bariz olan arazideki yapıyıda bu fotota çizdim...kesik beyaz çizgiler tek sıra taşlardı...
80 metre aşağıdaki göletin eski eklediğim fotosunu da ekledim...su çıkan yer koridor gibi boşluk dediğim yerin altına geliyor.
Su hayattırsuyu bulsam yeter
![]()
@Roni hocam 1 dönüm içinde yaklaşık 7-8 yuva var..en büyük üç tanesi göçüğün 5 mt güneyinde..karıncalar küçük değil aşırıda büyük değil.siyah orta boy diyebiliriz.
Yan parsellere göre bu yer taş kum ve sarı toprak.bu parselde pek börtü böcek olmuyor...yan parseller taşsız ve çok güzel toprağı var..OT fışkırıyor..benim burası kel kalıyor.