En azından bir resmini çekseydin iyi olurdu.

En azından bir resmini çekseydin iyi olurdu.
o tek para muhtmelen bölgeninde haritası dı gerçek malın nerde olduğnu vs buluna bilrdi diye düşnyorum, misal tavuk civciv olayı tek yada yılan vs olayı gibi düşünün bunlardada genelinde hediyesi tek madalyon paradır, arkası haritadırmezarın tek olacağınıda sanmam haberin olsun kesinlikle yanında yöresinde yine vardırki sana yeri söylemiyor
Ustam madolyon demiyoki bit para diyor eğer madolyon olsaidi olabirdi dikkatli okuyun bide sizin dediğiniz gibi belkide küpte bile olabilir harita mezardan çıkan en ufak küf parçası bile paradır bunu hiç kimse unutmasın oksidosyondan hiçbişey anlamaz ve atarsınız saygı vede sevgilro tek para muhtmelen bölgeninde haritası dı gerçek malın nerde olduğnu vs buluna bilrdi diye düşnyorum, misal tavuk civciv olayı tek yada yılan vs olayı gibi düşünün bunlardada genelinde hediyesi tek madalyon paradır, arkası haritadır![]()
şimdi oldu peki bu bakır da işleme varmıydı??sora bildinzimi?wolf usta tek mezarda ölü gömme sistemine göre adamın baş ucuna bakır bir obje içine atılmış para ve bu mezar tek olacağını sanmıyorum o mezarın yerini bulan diğer mezarların yerinide anlayabilir fakat bizim ormancıda o yetenek ve alet edevat yok ve yerini göstermiyor fakat alanı biliyorum on kilometreyi tarar bulurum o mezarı