Mezar Ve Tek Para

blutx

Kullanıcı
mezar tek değil bencede tahmin ediyorum aynı sistemle gömülmüstür tahminime göre ,dediğim ormancı baskada gitmedi cünkü elinde alet edevat yok, orada yatıyor bekliyor beni bulun diye değerli:D

wolf_52

Kullanıcı
mezarın tek olacağınıda sanmam haberin olsun kesinlikle yanında yöresinde yine vardırki sana yeri söylemiyor
o tek para muhtmelen bölgeninde haritası dı gerçek malın nerde olduğnu vs buluna bilrdi diye düşnyorum, misal tavuk civciv olayı tek yada yılan vs olayı gibi düşünün bunlardada genelinde hediyesi tek madalyon paradır, arkası haritadır;)

esrarengiz2828

Kullanıcı
o tek para muhtmelen bölgeninde haritası dı gerçek malın nerde olduğnu vs buluna bilrdi diye düşnyorum, misal tavuk civciv olayı tek yada yılan vs olayı gibi düşünün bunlardada genelinde hediyesi tek madalyon paradır, arkası haritadır;)
Ustam madolyon demiyoki bit para diyor eğer madolyon olsaidi olabirdi dikkatli okuyun bide sizin dediğiniz gibi belkide küpte bile olabilir harita mezardan çıkan en ufak küf parçası bile paradır bunu hiç kimse unutmasın oksidosyondan hiçbişey anlamaz ve atarsınız saygı vede sevgilr

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blutx

Kullanıcı
wolf usta tek mezarda ölü gömme sistemine göre adamın baş ucuna bakır bir obje içine atılmış para ve bu mezar tek olacağını sanmıyorum o mezarın yerini bulan diğer mezarların yerinide anlayabilir fakat bizim ormancıda o yetenek ve alet edevat yok ve yerini göstermiyor fakat alanı biliyorum on kilometreyi tarar bulurum o mezarı

wolf_52

Kullanıcı
wolf usta tek mezarda ölü gömme sistemine göre adamın baş ucuna bakır bir obje içine atılmış para ve bu mezar tek olacağını sanmıyorum o mezarın yerini bulan diğer mezarların yerinide anlayabilir fakat bizim ormancıda o yetenek ve alet edevat yok ve yerini göstermiyor fakat alanı biliyorum on kilometreyi tarar bulurum o mezarı
şimdi oldu peki bu bakır da işleme varmıydı??sora bildinzimi?

blutx

Kullanıcı
sormadım fakat ele alındıgında cıtır cıtır elmizle kırdık dedi içinden almıslar.

ersan

Vip Üye
ustam roma siradan mezarlik alaninda bulunuyor buyle ,,kayikci ,,paralar deniyor cok ta sirekte olsa cesedin de ustune gumusten sikeler konuyor kim leri dil altina bir de guzlerine konuyor onustam burda zengin bir mezar bulunaca cok sirek ve derinde olmaz mezarlari 1,5 mt reyi gecmezler.urasmaya deymez ta dorusu.

blutx

Kullanıcı
Ersan usta bu mezarda baş ucu tarafında ufak bakırdan küp tarzı objenin içinde ufak değerli bit para bulmuşlar artık hangi medeniyet bilmiyom.

Üst Alt