Mezarlık Alandaki Balıklar | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Mezarlık Alandaki Balıklar

Erdem

Vip Üye
Kullanıcı
3LVPjO.jpg

esrarengiz2828

Kullanıcı
balık olacagını zannetmiyorum ustam başka bi iş için yapmış olabilirler buna benzer taş kesim izleri var taşı kırmak için veya mezar taşı yapmak için yinede ustalarım bi baksın saygılar ustam

Erdem

Vip Üye
Kullanıcı
balık olacagını zannetmiyorum ustam başka bi iş için yapmış olabilirler buna benzer taş kesim izleri var taşı kırmak için veya mezar taşı yapmak için yinede ustalarım bi baksın saygılar ustam
Esrarengiz usta murç deliklerinin ne anlam taşıdığını sormadan söylemişsin ben onları yan yana durmuş 3tane fil olarak görüyorum,mevzu bu değil balık kafası,sadece bu resimlerde değil burada hemen hemen her kayada var ''balık kafası''

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
hayvan patisi var balık kafası hristiyan mezarığı der oradaki değerli mezarları anlatır

KERİM40

k!R$EH!R
Kullanıcı
Ustam resmi isaretleyemiyorum lakin tarif etmeye calisacagim bu resimde balik jafasindan sola dogru ucuncu murcdan asagi dogru inin toprakla kesismeden once az ustte horasanla kapama bir nokta gorunmekte resim yaniltmasi deilse bi bakabilirsiniz balik tam govdeli ise genel olqrak mezarlar dolu cikar ama sade kafa ise hediye yerleride olur kolay gelsin

Erdem

Vip Üye
Kullanıcı
Yine bu kaya %80 oranda horasanla sekillendirme lakin icine yorum yapamiyorum resim buyudugunde bozuluyor
Aynen katılıyorum usta,Bu sazan kafası görünümündeki yer hakkında bilgi sahibiyim yani burası çözüme ulaşmış biryer,Solunda koltuk sağında yine bu şekilde hayvan figürlü kayalar mahzenleri çağrıştırıyor

Erdem

Vip Üye
Kullanıcı
Ustam resmi isaretleyemiyorum lakin tarif etmeye calisacagim bu resimde balik jafasindan sola dogru ucuncu murcdan asagi dogru inin toprakla kesismeden once az ustte horasanla kapama bir nokta gorunmekte resim yaniltmasi deilse bi bakabilirsiniz balik tam govdeli ise genel olqrak mezarlar dolu cikar ama sade kafa ise hediye yerleride olur kolay gelsin
Teşekkürler Kerim usta dikkate alacam,Buraya kadar gelen bir tünel, girişi 15mt önünden buraya geliyor,Yani mahzenide var

Üst Alt