Nalbant Alanı | Sayfa 27 | Define işaretleri ve anlamları

Nalbant Alanı

Zincirci

Kullanıcı
Desene site evde kalmış kız kurusu defineciler sitesi olmuş, birde trip kalmaz atıyorlar o kız kuruları 😊

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Benim ya üyeliğim silindi yada başkası ile değiştirildi. Baktım girilmiyor bende yedek nickle girdim. Sen nerden hatırlıyorsun 😂😂😂
Benim ilk girdiğim zamanlarda Root isimli bir kullanıcı vardı. Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa başka bir kullanıcı adı ile birleştirilmişti ki çok emin değilim. Üyelik şu an namevcut :) :D:D
Bak alttaki yazı seninse başka bir sitede Root diye bir kişi vardı onu hatırlıyorda olabilirim.

1784195042817.png

R00T' Alıntı:
Son fotoğraf. Zemine yakın oyuk ve hemen dibi patika gibi patikadan çok kısa mesafe kaldırım istinad duvari ana kaya ve ekleme doğala uydurma taş desteği.Dikkatli incelemek gerek farklı taş aynı renk olsa bile şekli farklı hayvanı andırır. Buradan sökülebilir. Bir şey alinabilirse devamı mahzene gidebilir.
Aslana benzetilen kaya çoğu yeri mudahelelidir. Çok dikkat gerektirir. İşaretler ana kayada gören gözle teşhis edelebilir. Ne varsa kendilerindedir. Kasa veya mahzen. Bu hakikattir ki uzaktan zor gerçekte dokunup gören usta ilerler bu kayalarda. Tabi müsait ise.Hizli iş yoktur bunlarda.

Son düzenleme:

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Benim ilk girdiğim zamanlarda Root isimli bir kullanıcı vardı. Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa başka bir kullanıcı adı ile birleştirilmişti ki çok emin değilim. Üyelik şu an namevcut :) :D:D
Bak alttaki yazı seninse başka bir sitede Root diye bir kişi vardı onu hatırlıyorda olabilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 64683

R00T' Alıntı:
Son fotoğraf. Zemine yakın oyuk ve hemen dibi patika gibi patikadan çok kısa mesafe kaldırım istinad duvari ana kaya ve ekleme doğala uydurma taş desteği.Dikkatli incelemek gerek farklı taş aynı renk olsa bile şekli farklı hayvanı andırır. Buradan sökülebilir. Bir şey alinabilirse devamı mahzene gidebilir.
Aslana benzetilen kaya çoğu yeri mudahelelidir. Çok dikkat gerektirir. İşaretler ana kayada gören gözle teşhis edelebilir. Ne varsa kendilerindedir. Kasa veya mahzen. Bu hakikattir ki uzaktan zor gerçekte dokunup gören usta ilerler bu kayalarda. Tabi müsait ise.Hizli iş yoktur bunlarda.
Yok abi benim dediğim zamanlar bu isminle sen yoktun sitede :)

o nick 0 (sıfır) ile R00T benimki normal o harfi ile ROOT 😄

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin

Ekli dosyayı görüntüle 64683

R00T' Alıntı:
bu kapanan avcılardaki root usta kader usta fırat iyi bilir

Son düzenleme:

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
bu kapanan avcılardaki root usta kader usta fırat iyi bilir
Konu nedir anlamadım @R00T gardaşım burdada üye adamın dibidir gardaşım iki yıldır beni aramaz sormaz oldu ne etsin emir eri oldu garibim şerbeti içetiğinden beri izin çıkmaz oldu garibime yadırgamayın hepimizin başına gelen işler ben ve Bayram abim şanslıyız bizde arada jet gibi terlik uçuşur 😂gerisini R00t düşünsün 😂😂😂( not root ve roni farklı arkadaşlar ikiside benim için kıymetlidir )düşündüm de bu bizim botanikci de şerbeti içtikten sonra izin konusunda aynı root gardaşım gibi oldu 😂 la gardaşlar nerede taş fırın 😂😂😂

Son düzenleme:
Üst Alt