Nalbant Alanı | Sayfa 28 | Define işaretleri ve anlamları

Nalbant Alanı

R00T

Vip Üye
Konu nedir anlamadım @R00T gardaşım burdada üye adamın dibidir gardaşım iki yıldır beni aramaz sormaz oldu ne etsin emir eri oldu garibim şerbeti içetiğinden beri izin çıkmaz oldu garibime yadırgamayın hepimizin başına gelen işler ben ve Bayram abim şanslıyız bizde arada jet gibi terlik uçuşur 😂gerisini R00t düşünsün 😂😂😂( not root ve roni farklı arkadaşlar ikiside benim için kıymetlidir )düşündüm de bu bizim botanikci de şerbeti içtikten sonra izin konusunda aynı root gardaşım gibi oldu 😂 la gardaşlar nerede taş fırın 😂😂😂
Malum Emir eriyiz artık. Fırat abim Kader abim. Gülbahçeli abim . Hiç birinizi unutmam seviliyorsunuz. Değerlisiniz.

UMBRA

Vip Üye
Burda ilk önce 4 parcaya bölünmüş taslari tesbit edecegim , bunun birisinde SAAT var, Tahminim Bu 4 parcaya bölünmüş taşların parçalarıda büyük olmalıdır, Yani bir kac kisi bu taşları kucaklayıp alıp götüremeyecek kadar iri olmalı, Mübadeleden sonra bu taşlar zarar görmediyse tabiiki,
Araziyede SAAT ile ilgili isim verilmiş,
-- Araştırmaya devam, INSAALLAH hayırlı olur .
Merhaba, saat tahmin ettiğim gibiyse 300 civarında kuyu verir.

balkaya34

Vip Üye
Selam @UMBRA usdam
300 civarında kuyu verir demissiniz,
Yani 300 metredemi kuyu var demek isdiniz ,Cevabınız evetse hangi yönde acaba,
Bu yazıda ( GÖK ) dereden bahsediyor,Yerel isimde ( Go ) pınar diye geçer, Gö derede GO pınarda var ,
Burda Bu saati eger dedigi yerde bulursak ,Ilerde yol ikiye ayrılacak birisi ( kurt tepe ) eteklerinden kaleye boğaza gider ki Zaten var ve öyle, Bir digeride Türbe tepeye gider, Yani bu arada Saat in konusuda kesinleşir,
Saniyorum Yaninda Ev ve çayır olan degirmenin yakınındaki kuyuda bu kuyularla ilgilidir bir birine cok yakin mesafesi vede bunlar bir bütünlüğün parçalarıdır,

Merhaba, saat tahmin ettiğim gibiyse 300 civarında kuyu verir.

Zincirci

Kullanıcı
Konu nedir anlamadım @R00T gardaşım burdada üye adamın dibidir gardaşım iki yıldır beni aramaz sormaz oldu ne etsin emir eri oldu garibim şerbeti içetiğinden beri izin çıkmaz oldu garibime yadırgamayın hepimizin başına gelen işler ben ve Bayram abim şanslıyız bizde arada jet gibi terlik uçuşur 😂gerisini R00t düşünsün 😂😂😂( not root ve roni farklı arkadaşlar ikiside benim için kıymetlidir )düşündüm de bu bizim botanikci de şerbeti içtikten sonra izin konusunda aynı root gardaşım gibi oldu 😂 la gardaşlar nerede taş fırın 😂😂😂
Siz bayramla üfürük işine mi başladınız, tövbe tövbe 🥺 sizden korkulur 😂

Zincirci

Kullanıcı
Malum Emir eriyiz artık. Fırat abim Kader abim. Gülbahçeli abim . Hiç birinizi unutmam seviliyorsunuz. Değerlisiniz.
Sende o karıdan korkanlar barnak kaldırsın dedikleri dizinin bağı çözüliiii olanlardan olmuşsun heeeeeee😂 hiiiicmi abilerinden ders almadın, biz hiç değilse tir tir titriyıh 😔😂😂😂

Üst Alt