Odun küllerinden altın ve gümüş yapmak | Define işaretleri ve anlamları

Odun küllerinden altın ve gümüş yapmak

ersan

Vip Üye
Ağaçlar topraktan nadir toprak metallerinin tuzlarını çözündürüldü .
Ulan - Ude , Irkutsk ve Novosibirsk çeşitli kurumları bilim adamları dedi , karmaşık altın yatakları biyokimyasal anormallikler mikroplar ve ağaçlar neden olduğu bulundu " Science Daily ".
Onlaraltın diziler yukarıdakiormanda Araştırmacılar gibi - onları öldürmek içintopraktan çözünebilir tuzları ayıklamak ve ölürler , nadir metallerin büyük içeriğe sahip konsantre bırakın. Bilim adamları çürümüş kütükleritoz altın , gümüş ve platin tuzları keşfettim .
Kendi küllerinden tonu 3 gümüş kg , yaklaşık 200 mg altın ve platin 5 gram içerir . Bakteriyel kökenli parçacıklar mineralojik bileşim toz, toprak ve oksitlenmiş cevherler içinde hemen hemen aynı olduğu görülmektedir.
Bu nedenle, cevher üzerinde büyüyen (bakteriler tarafından işlenen ) ağaçların biyokütle doğal uzantısı olduğu gibi.
Bazı altın yataklarının oksidasyon zonu sadece 1,5 m ila 3 myüzeyinin altında veağaçlarınkökleri ulaşır . Bu nedenle,toprağın mineral yataklarının az soylu öğeleri içerir .
Ağaçlar ve mikroorganizmalar yavaş yavaş daha derin onları ayıklamak veyüzeye yakın onları ertelemek . Çürümüş organik maddeler gaz halindeki bir karbonik aside dönüştürülür. Metal, bununla birlikte, değişmez.

PREDATORS

Kullanıcı
Cevap: Odun küllerinden altın ve gümüş yapmak

1 tonda 200 mg altın çok düşük.yani 1000 mg ise 1 gram ederse 1 tonda devede kulak.zor dostum zor.bende hararetli hararetli okuyorum yok ocağıda hazırladım hemen eritecek altın varsa ocağın fişini takayım dedim.:D
15 dakikada 1 kg altını 1 kg külçe altın itina yapılır.(alkış)

yukarıdaki hesaba 5000 ton kül elden geçerse 1 kg net altın alınır orda ortalama olduğu için olacak iş değil.en sağlamı gene biz küp arayalım.:D:Dkaza ile 1-2 kg bulur insan gene tabii birde çıkarma derdi var.koptum

ersan

Vip Üye

1 tonda 200 mg altın çok düşük.yani 1000 mg ise 1 gram ederse 1 tonda devede kulak.zor dostum zor.bende hararetli hararetli okuyorum yok ocağıda hazırladım hemen eritecek altın varsa ocağın fişini takayım dedim.:D
15 dakikada 1 kg altını 1 kg külçe altın itina yapılır.(alkış)

yukarıdaki hesaba 5000 ton kül elden geçerse 1 kg net altın alınır orda ortalama olduğu için olacak iş değil.en sağlamı gene biz küp arayalım.:D:Dkaza ile 1-2 kg bulur insan gene tabii birde çıkarma derdi var.koptum

,,ustam vala cok dorusun insan bu odun kumurunden altin tozu kalkisrsa yapamaya dunyada orman kalamaz kesilmedik 1 kl altin yapsinlar deye.

PREDATORS

Kullanıcı

Hele 1 ton altın elde edicem diye ne kadar ormanı yok edilir.:(
Yani resmen ÇILGIN PROJE protesto

Üst Alt