Özel Mesaj Ve Konularda Ki Sorunlu Kelimeler !!! | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Özel Mesaj Ve Konularda Ki Sorunlu Kelimeler !!!

karanar

Kullanıcı
size dedim ben, tetikçi bunlar tetikçi. burada iyi işler oluyor, bu site gün begün nam salıyor. makara kukara olmadan yeni üyeler bile sorularına fotolarına cevap buluyor. profesyonelce bir forum yönetiliyor, kimse ağam paşam demiyor doğrunun yanında oluyor. bu bazılarının hoşuna gitmiyor. başarıyı diğerlerinin başarısızlığı zanneden akıl fukaraları da bu yola baş vuruyor. oyun bozanlık yapıyor. diğer sitelere bir bakın en baba fotolar bile 3-5 yorum ancak alıyor, gerisi geyik sohbeti.
bu konunun forum mahkemesine taşınmasını rica ediyorum. hem forum mahkemesinin de işlerlik kazanmasını istiyorum. zira bunun kim olduğunu düşünmek canımı sıkıyor ve en yakın dostlarımdan şüphe ediyorum. bu durumun ortadan kaldırılması gerek.

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
selamunaleykum,
değerli ustalar, bu konu üstüne düşmeyin kim oldugunuda merak etmeyin.
aliveli44 bilir işini, çok zararı olan biri olsa şuana kadar zaten olacak olurdu.gerekli yazışma ve görüşmeleri yapmıştır.
hani adamı dövmek yerine laf ile öldürürsün ya, bu aliveli öyle. :D
konu amacına ulaşacak şekle gelmiş ve gelecektir.
iyi forumlar dilerim.

karanar

Kullanıcı
ben diyorumki bozkurt ustam; bu mahkeme başlığına, alt başlıklar eklesek, falaka, kuru ekmek su gibi. ceza alanları sen orada bir java ile resimlesen nasıl olurdu?
yok yaw aklıma birşey geldi. ilkokulda öğretmen birini dövmek için ''sopayı getir oğlum'' derdi. ilk önce getireni döverdi.
yok yok boşver bu fikri tutmadım :(

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
ben diyorumki bozkurt ustam; bu mahkeme başlığına, alt başlıklar eklesek, falaka, kuru ekmek su gibi. ceza alanları sen orada bir java ile resimlesen nasıl olurdu?
yok yaw aklıma birşey geldi. ilkokulda öğretmen birini dövmek için ''sopayı getir oğlum'' derdi. ilk önce getireni döverdi.
yok yok boşver bu fikri tutmadım :(

sabah sabah Allah iyiliğini versin :D :D

Üst Alt