Olmaz Olmaz Demeyin Oluyor Işte | Define işaretleri ve anlamları

Olmaz Olmaz Demeyin Oluyor Işte

aydin-28

Kullanıcı
Katılım
1 Temmuz 2012
Mesajlar
206
Beğeni
272
Puanları
63


resim tamamen orjinaldir arkadaşlar.karla rüzgarın buluşmasında bu şekil ortaya çıkmış olup yüzlerce binlerce yılda oluşan dogadaki bazı işaret dediklerimizin işaret olarak degerlendirmememiz gerektiginin bir örnegidir.
 

Muhittin

Kullanıcı
Katılım
9 Ocak 2015
Mesajlar
81
Beğeni
288
Puanları
53
Yaş
43
Konum
Mersin
(ileri)Tarsus diyorum. (ileri)Muhittin usta diyorum.(ileri)çok şükür rabbime hayattayım sağlığım olumlu düzeyde dyorum(ileri)telefon numaranı kaybettim diyorum(ileri)2 Hafta oldu ben siteye üye olalı diyorum(kafam)Seni yenide görmek ne mutlu diyorum(kahkaha).
.
Bu arada dolğallığın ve çekiç izi arasındaki benzetmelerin bazen abartıya dönüşmesi benimde ğaribime ğiddiyor. dikkatli bakılmalı her neye nasıl ne derece bakılıyorsa .....Doğal doğaldır.
.
 
Son düzenleme:

Warning

Kullanıcı
Katılım
17 Eylül 2014
Mesajlar
1,552
Beğeni
5,246
Puanları
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Allah cc Razı olsun Üstadım çok güzel bir örnek konuyu çok beğendiğimi belirtmek isterim elinize emeğinize yüreğinize sağlık
 

wolf_52

Kullanıcı
Katılım
19 Ocak 2015
Mesajlar
3,812
Beğeni
9,771
Puanları
113
Yaş
52
bu işe gönül vermiş dostlarda bilrki.. ve bir çok belgede söz edlir. öyleki bir zat gayri müslim zatlardan ve değerli hocalrımdan duydum..( bizim yaptığmız işretler kimse elmediği sürece binlerce yıl hata kıymete kadar ebedi kalır...) diyorlar rüzgardan kar ve doğal afetlerden etklenmeycek kaylar ın üstünde betimlenme yapılmışdır.. biz bunlara kara taş derizz... ve arziye çıknca hangi taşın üstünde işaret olcağını ustaalar bilrr nerye bakcaklarında bilrlerr.. allel acle kaptı kaçdı ağadan pay çalan eşkiya gömlerini saymasak bu söyeldiklerim genelli,teşgil eder... istisnalar kayideyi bozmaz.... buda benim görüşüm... herkeze saygılarr.... konu sahbi kardeşime teşk,ederim paylaşımı içn..saygılarr...
 
Üst