orjinal yılan...!!

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Cevap: orjinal yılan...!!

Allah c.c korumuş abi.aman dıkkat et kendıne.

ASİAVCI

Kullanıcı

demedi demeyin bu yılan hilmiyede dayanamaz kacar

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

kukır ustam. geçmiş olsun heralde biraz korkuttu. bende tırsarım yılandan çıyandan. mezarda neyapacağız onu da hiç bilemiyorum :confused:

ben izniniz olursa konu dışı bişey soracağım bu RESİMDE SAĞDA görünen BİTKİ nedir define veya mezar ile bir ilişiği varmıdır bu bitkinin. sanırım tatlarlı bu bitki hakkında bir yorum yapmış lakin tam hatırlayamıyorum. bu bitkinin neyin nesi olduğu bize lazımda????

ASİAVCI

Kullanıcı

harbiçi ben bildiğimi söyleyim arkadaşlarda katlıda bulunurlar

o bitki bizim yörede yani çamkırı havarisinde sığır kuyruğu diye gecer bu resimde corumdan
eski yaşam salanlarında mezarlık cıvarlarında sıkca görülür

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

harbiçi ben bildiğimi söyleyim arkadaşlarda katlıda bulunurlar

o bitki bizim yörede yani çamkırı havarisinde sığır kuyruğu diye gecer bu resimde corumdan
eski yaşam salanlarında mezarlık cıvarlarında sıkca görülür

yani ustam mezarlar ve eski yaşam alanları ile bir ilişiği vardır diorsunuz yanlış anlamadıysam. benim ilgimi çektiği alanda çankırı civarlarında siz sanırım tahmin etmişinizdir. bu bitki kendiliğinden mi mezarlık bölgeleri seçer yoksa kasıtlı olarak çok uzun zamanlar önce bu mezarlık alanlara yakın bölgelerde tohumlanmışmıdır. acaba?

birde bu bitkinin ermeniler yada rumlar gibi, milletlerce bir önemi varmıdır acaba? buda bize lazı bir bilgi. bilen arkadaşlar varsa yorumlarsa çok sevinirim.

köstebek06

Kullanıcı

kukır ustam gerçektende yılan bayağı büyükmüş.avcı ustam allah'tan fark etmiş.yoksa iş yaş olabilirdi.çok şükür sana bir şey olmamış.verilmiş sadakan varmış.

Üst Alt