Hocam ilgin için sağol kayalık bölge değil yamaçta bir yerkıymetli ustalar yorum yaparsanız sevinirim kolay gelsin
hocam oymaların derinliği 16cm başka oyma yok . kesinlikle işçiliği düzenli taşın aşağısında yamacın eteğin de hafif düzlük te iki tane büyük kısmen toprak üstünde iki kaya var yalnız onlarda herhangi bir işarete rastlayamadım yada ben göremedim.Baktığı yerde kayalık mi var, düz arazi mi?
Fotoğraf yetersiz, işçilik hangi düzeyde tam anlaşılmıyor.
Oymalarin arasinda üstte başka oymalar da mi var?
Detay lazım.
Selamün aleyküm arkadaşim mezarlık alanındasınız çevre fotorafı da olsaydı çevre fotosu ekleyin tek fotoğraf a ustalarımız çoğunlukla yorum yapmıyor çevredeki bitki örtüsü de önemlidir teşekkürlerhocam oymaların derinliği 16cm başka oyma yok . kesinlikle işçiliği düzenli taşın aşağısında yamacın eteğin de hafif düzlük te iki tane büyük kısmen toprak üstünde iki kaya var yalnız onlarda herhangi bir işarete rastlayamadım yada ben göremedim.
Soldaki olmanın hemen üzerinde derin olmayan bir oyma daha var gibi. Doğru mu?hocam oymaların derinliği 16cm başka oyma yok . kesinlikle işçiliği düzenli taşın aşağısında yamacın eteğin de hafif düzlük te iki tane büyük kısmen toprak üstünde iki kaya var yalnız onlarda herhangi bir işarete rastlayamadım yada ben göremedim.