Para işaretleri

ASİAVCI

Kullanıcı
Cevap: Para işaretleri

enver

Kullanıcı

Teşekürler Usta!Gitiğimde size net resimler getireceğim çevreyle ilgili de!

TRUVA

USTA
Admin

enver kardeşim; o kadar çok yerin var.ve sen yurt dışındasın.orada yasakmı çalışma yapmak acaba merak ettim.bizdeki gibi yasak yoksa.makinenin alası senin yaşadığın ülkede yapılıyor.bir makine temin et.şu yerlerden bir neticeye ulaş artık.her şey var.para işaretin dahi var.artık bulmak kalıyor sana.makina desteği almalısın.sadece yorumla olmaz.mutlaka makineye teyit ettir.

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

enver kardeşim ilk fotoğraftaki H harfi ve haç işareti veya çapraz işareti

diyelimki çapraz işareti tarafından geliyorsun H yi görürsün ama çarprazı haçı göremezsin iki işareti görebildiğin taraf senin doğru yolda olduğunu söyler

buradaki H işareti beni bul diyor çapraz sana yemin ediyor doğru diyor o H nin üzerinden atlıyabilirsin çaprazında

ama en son resimdeki H işaretinin üzerinden atlıyabilirmisin bence atlıyamazsın

o zaman o en son H işaretinin olduğu yeri iyi irdele araştır derim...

burada bir büyük bir küçük elips yapılmış ..

bunu geçemezsin burada 2 göz yapılmış burada sana iyi bak diyor beni incele üstüme çıkamazsın ama etrafımı dolaşabilirsin ve bakabilirsin birde bana sırtını ver kayadaki gözlerimin baktığı yere bak sana ters olan veya dikkatini çekecek neresi var görüş alanında ..

ertug

Kullanıcı

yorumları değerlendir ustalar güzel yorum yapmış saygılar

naftabar

Kullanıcı

ellerinize sağlık ustalarım güzel bilgiler yazmışsınız:rolleyes:

Kalite28

Kullanıcı

Ustalar sayenizde birşeyler öğreniyoruz....Paylaşımınız için teşekkürler...Peki bu yuvarlak (O) ortadan çizgi olmuş ve kayada ise (yerden 140 cm yükseklikte ) ne anlama gelir....Fikriniz varmı...Saygılar .....

şüpheci

Yasaklı
Yasaklı

H işaretı burda ana işarettır yardımcı işaretler olması lazım arkadaşin bırısı yan tarafındakı taşin altından emanetı gıtmış demışde bu işarette müjde olayı olmaz bu işaretın çevresinde 5 kademe daha işaretler bulunması gereklı ve 10 numara yerı vardır ama bu işareti oyma işaretlerıyle karıştırılmaması gerekır yer yüzü sonradan konma şekıllerıyle yer çözümü yapılır.işte bu 5 kademe işaretlerın hepside aynı işaretten olacak ve daha sonrada son noktaya varılır kolay gelsin

mameki

Kullanıcı

En uzak olan fotosu bu Usta!

Üstadım Öncelikle iyi forumlar dilerim resmi inceledim bu işaret sıvanın üstüne çekilmiş ve ufak bir murc ucu büyüklügündü yer bırakmış yanına çok rahat çıplak gözlede anlaşılır bi şey. boşluk testi yap Üstadım.Saygılar

Üst Alt