Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret | Define işaretleri ve anlamları

Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

wasp

Kullanıcı

Son düzenleme:

FENERLi

Vip Üye
Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

Güzel yermiş çook,sizinde ne kadar yorulduğunuzu tahmin ediyorum.En azından pazar gününü spor yaparak geçirmişsiniz!Açılmış yerlerin tabanlarını güzelce incelediniz mi?yan duvarları kontrol edip resim çektiniz mi?Çünkü çoklu olan yerler var.

örnek:

Açılmamış yerlerde size ilham kaynağı olsun çünkü ,,

Son düzenleme:

wasp

Kullanıcı

Fenerli ustam maksat spor yapmak şehir hayatı çok yoruyor ama buraya ulaşıncaya kadar da yorulduk çok resim çektim siteye yüklemedim burada daha açılmamış yerler var

Son düzenleme:

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni

Fenerli ustam maksat spor yapmak şehir hayatı çok yoruyor ama buraya ulaşıncaya kadar da yorulduk çok resim çektim siteye yüklemedim burada daha açılmamış yerler var

wasp üsatad sen gençsin okadar gezmeye yorgunluk olurmu ? bak fenerli ustaya dağ bayır gezer tık demez,ispatlı şahidim :p

ayrıca fenerli ustama katılıyorum,eklediği resimlerde ayak altında kalan kısımlar çok ilgi çekiciydi,ve duvarlara yapılan manuel boşluk testi bile başarılı gibiydi.

fenerli ustanın eklediği resimler ufkumu açtı ozaman.

kolay gelsin.bu arada eline ayağına sağlık.

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin

elinize sağlık ustam açılmamışı denk gelmesi dileğiyle...

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Güzel görseller
Güzel paylaşım
Elinize sağlık ustam(alkış)

wasp

Kullanıcı

wasp üsatad sen gençsin okadar gezmeye yorgunluk olurmu ? bak fenerli ustaya dağ bayır gezer tık demez,ispatlı şahidim :p

ayrıca fenerli ustama katılıyorum,eklediği resimlerde ayak altında kalan kısımlar çok ilgi çekiciydi,ve duvarlara yapılan manuel boşluk testi bile başarılı gibiydi.

fenerli ustanın eklediği resimler ufkumu açtı ozaman.

kolay gelsin.bu arada eline ayağına sağlık.

Toprağım bi gün beraber gezeriz o zaman anların buraya ulaşıncaya kadar nasıl yoruluyor insan :D

TATLARLI

Kullanıcı

wasp ustam. Varsa daha koyarmısınız fotoğrafları Karabüke ilk gelişimde uğrayacaz inşalalh buraya. Uzaktan yakından çevresinden. Bu kayalıklar açılmamış onlarca kapı... kayalık çokmu dik hocam , düz traşlı dik kaya gibimi duruyor. İçerdeki merdivenler çıktıktıan sonraki düzlükten sonra tekrar yukarı çıkıyormu.. Paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum.

wasp

Kullanıcı

wasp ustam. Varsa daha koyarmısınız fotoğrafları Karabüke ilk gelişimde uğrayacaz inşalalh buraya. Uzaktan yakından çevresinden. Bu kayalıklar açılmamış onlarca kapı... kayalık çokmu dik hocam , düz traşlı dik kaya gibimi duruyor. İçerdeki merdivenler çıktıktıan sonraki düzlükten sonra tekrar yukarı çıkıyormu.. Paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum.

Ustam Kendini bilmez defineci diye geçinen kişiler tarafından çok tahrip edilmiş bir bölge gerçekte ulaşması kolay ama kendini bilmezler ne yol bırakmışlar nede merdiven onun için çıkış ve inişleri zor merdivenleri kırmışlar açılan odalarda duvar resimleri varmış onları dahi kazıyıp yok etmişler 4 katlı bir yer merdivenlerle 2. kata ulaşılıyor 3 ve 4 cü katlara ulaşmak için dağcı ekipmanı lazım ki oralar daha bakir açılmamış yerler var.

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

güzel paylaşım ama yakında burayı taş ocağı işletmesi olarak hizmete alırlar çoğu yerde yaptıkları gibi...

Üst Alt