Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

UFUK

Kullanıcı
Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

Ustalar bende buradayım yazmıyorum ama konuyu takip ediyorum siz tarih ve saat verin

arkadaşım bizim reis asiavcı ;);) hadi derse biz yola çıkarız bakalım bu konuda ne zaman karar verecek aslında o yolda mısırı severde mısırın zamanı degilkoptumkoptumkoptumkoptumartık patlamışıyla idare etsinkoptumkoptumkoptum

ŞAPKALI;)

ASİAVCI

Kullanıcı

Erzurumlu senin ceza bu haftada bitmez cezanı ceksende yeni trafik cezaları kesilirr onun için hiç vızıldamabedel ödemeden cezanın bittiği nerde görülmüş.
Arkadaşlar evet cok gelmek istiyoruz fakat az havalar ısınsın geldiğimizede deysin istiyoruz .waps vede stuncay sizlere yakın zamanda haber vereceğiz bu sene karabüklüyüz kahrımızı cekeceniz biraz selametle

UFUK

Kullanıcı

Erzurumlu senin ceza bu haftada bitmez cezanı ceksende yeni trafik cezaları kesilirr onun için hiç vızıldamabedel ödemeden cezanın bittiği nerde görülmüş.
Arkadaşlar evet cok gelmek istiyoruz fakat az havalar ısınsın geldiğimizede deysin istiyoruz .waps vede stuncay sizlere yakın zamanda haber vereceğiz bu sene karabüklüyüz kahrımızı cekeceniz biraz selametle

reis yol verdi vira BİSMİLLAH allah c.callah c.callah c.callah c.c

UFUK

Kullanıcı

işte budur kardeşim ben dedim bu hafta olmaza cezam biter :D
ondan sonrasını artık sıradaki düşünsün kime ceza verilecekse :D
koptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptum

BAK BAK nelerde söylemiş asiavcıyı kızdırmışkoptumkoptumkoptumkoptumkoptum ceza agırlaşıyor(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)

wasp

Kullanıcı

ustam ne zaman isterseniz buyurun ama dediğiniz gibi bu aralar her taraf çamur havalar ısınıp ormanın da gezilecek hale gelmesi lazım bakarsınız mısırlarda olur siz gelinceye kadar :D

UFUK

Kullanıcı

ustam ne zaman isterseniz buyurun ama dediğiniz gibi bu aralar her taraf çamur havalar ısınıp ormanın da gezilecek hale gelmesi lazım bakarsınız mısırlarda olur siz gelinceye kadar :D

geçen sefer beni satmışlar dı silah?silah?silah?silah? bakalım bu sefer ne yapacaklar bunlara mısır filan yok :D:D:D:D:D:D çamur asiavcı ustaya vız gelir onun dekatlondan alınmış ayakkabısı varkoptumkoptumkoptumkoptum

Son düzenleme:
Üst Alt