• Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

Rahmetli Ali Dayımın Tarlasından Çıkan Ilginç Taş!

Kervan07

Vip Üye
bu tarla uzun zamandır ekili değilmiş ve ali dayı vefat ettikten sonra akrabaları bu tarlayı geçen yıl ekmişler..buldukları bu taşı benim arkadaşa vermişler,o arkadaşda bana gösterdi.bende bi anlam veremedim!

ASİAVCI

Kullanıcı
BELİRLİ BİR DERİNLİKTEN CIKTIYSA YORUMUM BUDUR

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
ben olsam,duruş şekline göre araziye her iki yönden uyarlamaya çalışırdım. örtüştüğü görülmeli.
üzerindeki bulguların karşılığınıda o bölüm içlerinde tespit etmeye çalışırdım.

Kervan07

Vip Üye
@ASİAVCI ustam derinliğini pek bilemiycem...etrafda traşlanmış kayalar var.bence orda kapalı bir yeri gösteren bi işaret olabilir.eğer sizin ciziminiz gibi ise uzun uzun tüneller var.burda zor işcilik olabilir.
yorum için teşekkürler ustam

Kervan07

Vip Üye
ben olsam,duruş şekline göre araziye her iki yönden uyarlamaya çalışırdım. örtüştüğü görülmeli.
üzerindeki bulguların karşılığınıda o bölüm içlerinde tespit etmeye çalışırdım.
mantıklı önerileriniz için çok teşekkür ederim @ikizceli ustam.duruş şeklini bilen yok fakat tahminimce kayalık alanı göstermeli diye düşünüyorum. bu işaretde işcilik var bizzat kendim inceledim.ortasındaki kesik olan yerde murç izleri bariz belli..araziye tekrar gidersem detaylı incelerim.yorum için teşekkürler

Erdem

Kullanıcı
Kendisi zaten At kafasıveya deve kafasına benzetilmiş doğal olacağına olanak bile vermezdim ben bulmuş olsam,Üzerindeki tüm şekilleri işaret olarak algılar karşılıklarına bakardım,Son resimi tekrardan dikkate almanı tavsiye ederim

Üst Alt