Resimlerim Için Yardım Istiyorum. Daire Içinde Hac Işareti..

Falconx

Kullanıcı
Katılım
26 Kasım 2014
Mesajlar
8
Beğeni
7
Puanları
3
Kendi arazimde traktörle calışırken tesadüf ortaya çıkan ve aklımı karıştıran bu durumu sizlerle paylaşmak ve değerli tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
Önce tahminen 1.3mt boyunda bir kapak taşı çıktı, sonra yanında aynı ölçüde ama 2 parca taş çıktı. Taşları aldıktan sonra altından 2mt derinliğinde ve 45 derece açıyla kazarken yumuşak ve farklı özellikte toprakla dolu mezar şeklinde bir yapı ortaya çıktı ve içinde bazı yeşil renkte küp parçaları ve siyah renkte tohum benzeri 2 avuç kadar birşey cıktı. Bir miktarda kötü koku geldi ama hemen dağıldı. Sonra dikey olarak yerleştirilmiş 30cmx30cmx2mt boyutunda tek parça taş çıktı. Devamında ise güney
yönünde üstünde daire içinde hac yada dört yapraklı yoncaya benzer bir şekil olan daha büyük bir taş çıktı. Taşın en altında
batı yönünde su oluğu benzeri taşın içinden geçen bir kanal çıktı, ağzını taş ile tıkamışlar.Şimdi Nasıl hareket etmemi önerirsiniz. Teşekkür ederim..







 

zaman34

Kullanıcı
Katılım
22 Kasım 2014
Mesajlar
178
Beğeni
163
Puanları
43
Bu bir kral yada papaz mezari yeşil kup parçaları dediğin gözyaşı şişesi olabilir siyah tohum büyüklüğünde çıkan şeyde altin tozu olabilir bunlar kuptenmi çıktı
 

karanar

Kullanıcı
Katılım
29 Nisan 2014
Mesajlar
2,567
Beğeni
6,900
Puanları
113
Konum
ankara
kazı izniniz olduğunu düşünerek bunu yazıyorum. zira kaçak kazı yapmak suçtur ve ağır cezai müeyyideleri vardır.
öncelikle; o kayaları çıkarmakla uğraşırsanız, 6 ay kaya çıkarırsınız. alanı daha geniş açmaya başlayın ve kayaları çıkarmadan etrafını dönerek aşağı doğru inin. zengin mezarı bulmuşsunuz. bu işi 100 - 150 yıl kadar önce yapmış olsaydınız. o iki avuç tohum dediğin şey ile yeşil küpteki sıvının karışımı sizi öldürürdü ama çok şükür şimdiye kadar sadece kokusu kalmış. çok dikkatli olun. zaten haçın çember içine alınması tuzaklı olduğunu belli etmiş.
 

Falconx

Kullanıcı
Katılım
26 Kasım 2014
Mesajlar
8
Beğeni
7
Puanları
3
Hayir küpden çıkmadı. Küp parçaları cikti digerlerinden ayri olarak. Bilgiler için teşekkür ederim. Yardimlarinizin devamini bekliyorum.
 

**seyyah**

Kullanıcı
Katılım
26 Temmuz 2013
Mesajlar
556
Beğeni
546
Puanları
93
Konum
DÜNYA
normal ve sıradan bir mezarda olabilir hediyesi olan papaz mezarıda olabilir tarlanın ortasında buna söylenecek en mantıklı şey çalışmayala ortaya çıkar.
 
Üst