Resmi kazı sonuçlandı. Umutlar yine yarınlara kalmış. | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Resmi kazı sonuçlandı. Umutlar yine yarınlara kalmış.

Nik

USTA
Admin
Bence siz Türkiye 'de yaşamıyorsunuz.
Devletin devamlılık ve sorumluluk kültürüne çok uzaksınız.
Müze/yetkili kuruma verilen her eser, periyodik zamanlarda toplanan bir kurul ile değer biçilir.
Bu fiyatlandırma yapıldıktan 3-6 ay içinde kişinin banka hesabına yatırılır.
Bana da yatırdılar, arkadaşıma da yatırdılar. Bir başkasına da.
Bu hep böyle oldu ve böyle olmaya da devam edecek.

Devlette devamlılık esastır.
Hükümet devlet değildir. Cumhurbaşkanı da memurdur, müzedeki güvenlik görevliside memurdur.

Anayasa ile vatandaşın alacağının üstüne çöken bir zihniyet hakim, imajı çizmeniz hiç hoş değil.

Ki siz bu sitenin yönetiminde olduğunuza göre, foruma katılan kişileri yasal yollara sevk etmeye teşvik yerine, aksini yapmalarını sağlayacak şekilde beyanat veriyorsunuz.

Hiç yakıştıramadım!
Sizde yanlış biliyorsunuz devleti tanımihorsunuz.
Sizin bilmediklerinizi ben biliyorum.
Ben 11 yıl Devlete üst makamında( öcretsiz ) himet ettim hakkımı helal ettim.
Ben boşuna konuşmam her neise .
Siz öyle diyorsanız öyledir ustam.
itamınızı dikkat edin .
beni neyle suçliyorsunuz biliyormusun ben sadece katı yasslardan osmanlıda kalan yasalaran yani define yasasında bahsetim ama anlamadınız
tabiki herkes her şey aanliyamaz.
Ben 8 defa buldum Devlete hibe etgim oy sa siz bulup devlete para almişsınız?.
sevgiler.

Son düzenleme:

KaranLik

Kullanıcı
Anlatamamışım herhalde, Önce belge ,Sonra o belge üzerinde Arasdirma yaparsınız, Belkide bir güzel işaret bulursun, oda bir belgedir,Lndan sonrasini araştıracaksınız , Buda yone teknolojiyle olacak , Ama BununRuyayla,Hocayla, Neye calisdiginu bilmediginiz cubukla filan degil , Simdi cok guzel Sensor cigazlar var ,Yani is gelip yine teknelojiye dayanır ,,
Belge Tapudur belge yanilmaz ,Ancak tabiiki bu belge ortalikda dolasan abuk subuk yazilar degil,
Abi çubukla 2 küsur metreden 1 küp alanı biliyorum. Ama kimse kimseye sırrını vermiyor. Şahıs Süryani Mardinli. Çubuğunda yazı ve semboller var. Bir ağaç birde karışık metalli olan iki çubuğu var Çelik Kulp Çelik anten ama sap ve anten uç kısımları ya altın kaplama yada bakır kaplama sarımsı rengi vardı. İçleri dolu.

Kader25

Nasip olursa olur..!
Admin
Burası o kadar geniş bir dere yatağı ki, toprak yok sayilir, dere kumunun ve tasınin yanında.

Bu kadar taşın olduğu bir alanda cihazın veya cubuklarin yanilmama ihtimali o kadar az ki. Akla gelen her taş cinsi, akla gelen her mineral, hatta altının kendisi bile olur toz halinde.

Suyun altında ana kaya varsa oda yapmak mantıklıdır ve yapılmıştır da. Lakin böyle gevşek zeminlerde hiçbir şey yapılmaz. 10 metre daha kazsalar yine manzara aynı olurdu.

İnsan üzülüyor bu kadar emeğe ve masrafa. Yazık oluyor.
3 ton altın aramışlar. Bir kere tonaj yanlış. Yerde yanlış. Tonajli mallar kesinlikle ve kesinlikle kayada olur. Hemi de öyle böyle kayada değil. Mali sakladiktan sonra Tonlarca kaya blokunu kırmak gerekir. 1.000-2.000-4.000-6.000 sene önce bugünkü teknoloji yoktu. Bugün o imkan var. Lakin noktasal olarak tespit imkanı bildiğimiz kadarıyla hâlâ çok zor bu kayaliklarda.

Önceden atıcı fıkrası gibi gelirdi bana bu 3-5-10 tonluk hikâyeler. Ama bugün birisi dese 15 ton var, inanırım.

Dedektif

Vip Üye
Burası o kadar geniş bir dere yatağı ki, toprak yok sayilir, dere kumunun ve tasınin yanında.

Bu kadar taşın olduğu bir alanda cihazın veya cubuklarin yanilmama ihtimali o kadar az ki. Akla gelen her taş cinsi, akla gelen her mineral, hatta altının kendisi bile olur toz halinde.

Suyun altında ana kaya varsa oda yapmak mantıklıdır ve yapılmıştır da. Lakin böyle gevşek zeminlerde hiçbir şey yapılmaz. 10 metre daha kazsalar yine manzara aynı olurdu.

3 ton altın aramışlar. Bir kere tonaj yanlış. Yerde yanlış. Tonajli mallar kesinlikle ve kesinlikle kayada olur. Hemi de öyle böyle kayada değil. Mali sakladiktan sonra Tonlarca kaya blokunu kırmak gerekir. 1.000-2.000-4.000-6.000 sene önce bugünkü teknoloji yoktu. Bugün o imkan var. Lakin noktasal olarak tespit imkanı bildiğimiz kadarıyla hâlâ çok zor bu kayaliklarda.

Önceden atıcı fıkrası gibi gelirdi bana bu 3-5-10 tonluk hikâyeler. Ama bugün birisi dese 15 ton var, inanırım.
Katılmakla beraber,her tarafı mineral olan,cihazın delirdiği,çubuğun sapıttığı toprak yapıları da var..her işlem fikir versede,toprağın teyidine muhtaçtır..

Ekli dosyalar

• 1000205126.jpg
    1000205126.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 19

SiyahBeyaz

Vip Üye
Ufak tefek malzemeleri devlete verip belirli periyodik zamanlarda alınmasına söyliycek bir sözüm yok. Lakin bu gibi arama izinlerinde çok yüksek umutlar ve hedeflerle müracaat ediliyor. Farzedelim yüzde yüz dolu bir yer olsun müze ve kültür bakanlığı size o alanda izin vermiycek, muhtemelen şu cevabı alicaksaniz 100 metre şu tarafında arama yapabilirsiniz. Ama belirttiğiniz noktada değil.!!! Kaçak kazıya karşı olmakla birlikte yerinizi teyit etmek için bakanlığın kapısını çalabilirsiniz 🙂 izin veriyorlarsa yeriniz boş. Vermiyorlarsa doludur.... Not: Tutarlı bir mazereti olmayan yerler içindir bu tespit, misal bölge sit alanıdır zaten izin çıkmaz, ister jeolojik yada arkeolojik olsun farketmez...

Zincirci

Kullanıcı
⁦41.124831⁩ ⁦42.063506
Artvin Ardanuç taki malzeme külçe sikke heykel tarzı sadece altın olarak 8.5 mt civarı derinde malzeme görünüyor bu koordinat civarında. RABBİM nasibi kısmeti olana tez zamanda İhsan eylesin, VATANA MİLLETE bir yararı olsun toprak altında kalmaktansa 😔😊

Zincirci

Kullanıcı
7 tane oda içinde bölmelerde 6700 kg civarı külçe sikke heykel tarzı malzeme görünüyor, nasıl bir malzeme Gömü ise anlamadım, sihir büyü sahiplenme yok, tuzak yok görünmüyor😊 yinede detaylı tarama tesbit teyit ettikten sonra karar verilir, çünkü malzeme çıktıktan 50-100-200 yıl sonra bile sinyal veriyor noktadan. Benim demem önemli değil, önemli olan o alanda çubuk ile sağlam bir görüntüleme cihazı ile tesbit teyit etmek gerekir. Yoksa Allah CC nun ilminin gücünün yanında ben bir hiçim, imkan olanak fırsat bilgi beceri güç kuvvet akıl fikir onun verdikleridir.

A21MEDLi

Admin

Haklısın ustam Büyük tonajlı Malzeme Medeniyet veya eşkiya gömüsüdür.Bunları karpuz Bostan gibi.. toprağa bırakılmazlar.
Bu kadar Serveti olan insanlar Bilgisiz Cahil olamazlar
Duyduğumuza göre wolcanın Mahzen odalarının Sadece anahtarlarını Develer taşıyormuş.. 🤔

KaranLik

Kullanıcı
Haklısın ustam Büyük tonajlı Malzeme Medeniyet veya eşkiya gömüsüdür.Bunları karpuz Bostan gibi.. toprağa bırakılmazlar.
Bu kadar Serveti olan insanlar Bilgisiz Cahil olamazlar
Duyduğumuza göre wolcanın Mahzen odalarının Sadece anahtarlarını Develer taşıyormuş.. 🤔
Abi wolcan konusunda duyduğunuz benzetme. Karun gibi zengin gömüleri var demek isteniyor. Eksik ARGE ile yapılan çalışmalar genelde böyle hüsran ile sonuçlanıyor. Haberi Paylaşmam daki asıl neden herşeyi iyice tartmadan çalışma yapılmaması idi. Allah define ile uğraşan her bireye Roma sarıları nasip eder inşaAllah.

A21MEDLi

Admin
Abi wolcan konusunda duyduğunuz benzetme. Karun gibi zengin gömüleri var demek isteniyor. Eksik ARGE ile yapılan çalışmalar genelde böyle hüsran ile sonuçlanıyor. Haberi Paylaşmam daki asıl neden herşeyi iyice tartmadan çalışma yapılmaması idi. Allah define ile uğraşan her bireye Roma sarıları nasip eder inşaAllah.
Ustam
Kazı Ruhsat alanların kendilerince haklı sebepleri vardır illaki,Cihazlarada Teyit ettirdikten sonra İşlemlere başlamışlar..

Bir video seyrettim yabancı bir ülkeydi akıllara zarar verir,o videoya tekrar Rastlasam konuya atarım.

Üst Alt