@Necat ustaya sor bu konularda o uzmanUstam vekalet atayabiliyormuyuz. Şayet öyle birşey varsa vekaleten renksizi koz olarak kullanacam![]()
@Necat ustaya sor bu konularda o uzmanUstam vekalet atayabiliyormuyuz. Şayet öyle birşey varsa vekaleten renksizi koz olarak kullanacam![]()
sen bırak emmiyi dayıyı. baharatlarını seç sen. dağda tek tek ben toplayacağım o baharatlarıOhoo iş ona kalırsa o zaman angarada dayımızın olması lazım.![]()
Yaw düğün değil seyran değil eniştem beni niye öptü. Sen yine neyin peşindesinsen bırak emmiyi dayıyı. baharatlarını seç sen. dağda tek tek ben toplayacağım o baharatları
18 senemi Antalya’da harcadım o yüzden orası beni kesmez Miami’den aşağısı kurtarmaz abi, zaten bana gelişi o kadar abiAntalya da 5 yıldızlı bir.otelden rezervasyonunuzu yaptırdım. Ben sizleri 10 günlüğüne tatile yollayayım.
Siz tatilden dönene kadar @Necat. abimle ben idare ederiz buraları insallah.
Sizinki kuru gürültü, icraat yok.
![]()
Kazana atacaktik seni ama yari yolda birakiliyolar beni.Yaw düğün değil seyran değil eniştem beni niye öptü. Sen yine neyin peşindesin![]()
Bayram abi antalya faln degil de cagirirsan yanina cadir bilem kurarimAntalya da 5 yıldızlı bir.otelden rezervasyonunuzu yaptırdım. Ben sizleri 10 günlüğüne tatile yollayayım.
Siz tatilden dönene kadar @Necat. abimle ben idare ederiz buraları insallah.
Sizinki kuru gürültü, icraat yok.
![]()
Düşündüğün zaman kalabalık değilsiniz demek ki yiğidimKazana atacaktik seni ama yari yolda birakiliyolar beni.
Hah Oylama da şike var. @Necat. Ustam trafoya kedi flan mi kacti? Niye boyle gidiyo sonuclar![]()
Kurultayda hile var bavullar uçuşmuş şaibe karışmışDüşündüğün zaman kalabalık değilsiniz demek ki yiğidim![]()