s.a millet kabartma yılan.. | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

s.a millet kabartma yılan..

İRON

Kullanıcı
Cevap: s.a millet kabartma yılan..

bı yılanın keşiş çeşmeside var.onuda sonradan öğrendim.
aga yılanın dili değil o başka bişey..???

aga.0074

Kullanıcı

yılanın kuyrugu sanki bana senin aşağı taraftaki baş kısmı dediğin yer gibime geliyor..

İRON

Kullanıcı

yılanın kuyrugu sanki bana senin aşağı taraftaki baş kısmı dediğin yer gibime geliyor..

yok yok aga bu yılan iki yılandan oluşmaktadır.biri kırmızı diğeri ise beyaz yılandır.kırmızı yılan beyaz yılanı yutmuş sadece kuyruğu kalmış dışarda..
daha görme imkanım olmadı ama bu yılanı yılardan beridir arar durur yaşlı mı yaşlı bir ermeni.işin güzelliğine bak ki bir arkadfaşın eline geçti.yani kendisi gitmiş bulmuş görmüş resminide takvim yapraklı olarak iki hafta önce bizleere yollamıştı.
bizde bu yılanı saklayacaz tabiki o yaşlı ermeni gelene kadar .gelmedi ise başka ermniye verecez başka çaresi yok...ama bu yılanın malını bi bilsen varya kafayı yersin okadar ki muhteşem bir malzemesi var.gavurdan duyduğuma göre.oysa onun sadece istediği iki parça.o iki parçayı söledi.inanırmısın o iki parça eline geçerse varya bu ülkemizdeki buyuk mazlemenin butun şifrelerine eline geçirmiş olur...ilgin ve lakan için çok tşlr aga.selametle kalınız inş...

İRON

Kullanıcı

yani bir yönden sende haklısın bir yılanın kluyruğu aşağıda kalıyor.yanlış görmemişsin..teb..

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

gerek bizim site gerekse başka siteleri, biz müslüman evlatları kadar diğer milletlerden bu işler ile profesyonel olarak ilgilenenlerde takip ediyor. bu sitelere girip çıkıyor. konulara alaka gösteriyorlar. (her ne kadar kendilerini deşifre etmeseler de)
size konuyla biraz alakalı biraz da alakasız ama bir sorum olacak fakir ustam. siz bu konuyu gerek bizim gerekse başka sitelerde açtınız. sizi arayıp da yada size özel mesaj falan gönderipte benim bu işi çözecek kadar bilgim var diyen. bu yılanın malı şunlar şunlar ve yerini net şekilde biliyorum bana hisse verirsen yada orda duran şu malları verirsen gösteririm diyen bir kişi özellikle ermeni bir kişi oldumu.?

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Mübarek Ermeni
Müslüman'a mal yedirir mi?
Başka da bir şey demiyorum

Üst Alt