s.a saygı değer mekan ailesi.sizin için sunduğum bu kabartma yılana yorum gelir mi? acaba...!!!: | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

s.a saygı değer mekan ailesi.sizin için sunduğum bu kabartma yılana yorum gelir mi? acaba...!!!:

İRON

Kullanıcı
Cevap: s.a saygı değer mekan ailesi.sizin için sunduğum bu kabartma yılana yorum gelir mi? acaba...!!!:

fakir_baba işaretin resmi sende varya o kadar üzülme,yılanın çözümünü yapan insan bu şekliylede çözer bulur,işaret kırılmasını takma kafana,yılanı yapan ve gömen insan sadece yılana güvenmemiş,etrafında yardımcı işaretleri vardır.

yılanın baktığı istikamette veya yılanın alt çenesi('' L'' yapmış) istikametindede fazla yüksek olmayan TAŞ YIĞMA veya ÇÖKMÜŞ alan la ilgilen.
Y-V bunlar bir nevi üçgendir üçgenide temsil eder.yılanın V sinin açısındaki üçgenin farklı açısını ölç,o açıda ve mesafesiyle ilgilen,veya üçgen yapmış alan bul.

ah amedli kardeş valla okadar buyuk bi sıkıntı varki içimde neydendir tam olark bilmiyorum üstüne üstük bide bu işaretin kırlması tam işi berbat etti.yahu bizim sizlerden iyi olmassın buyuk bi ustamız kardeşimiz abimiz buyuğumuz güvendiğimiz çok buyuk bir bilgiye sahip bi ustamız var.ona rezil olacağımızı düşünmessem umurumda bile değil ama gel görki işin içinde o buyuk abimiz var.gerçi o duysada okadar üzüleceğini sanmaıyorum ama yinede bize güvendiği için ayıp olmasın diye içim yanıyor...evet haklısın etrafında bir kaç yardımcı işaret brakmış olması alzım ama bizim buranın cahil insanları onlarıda bulup kırmalarından çkiniyorum kim bilir belkide bulup yok ettiler yada saklamşılardır..yılanın baktığı istikammette buyuk bi x işareti var.ama o yılsnın cviraında yığma yada herhangi bir çüküntü göremedim..yılanın v yapmış istikamette tamda oyılandaki v şekli gibi buyuk bir tasşın uzerinde kabartma bir keskin üçgen var keşke resmi oslaydıda ekleeseydim.vardı ama silinmiş.mubarek ilgin ve laakan için çok tşlr..saygılar svegiler selametle..

Alfa Romeo

Kullanıcı
Cevap: s.a saygı değer mekan ailesi.sizin için sunduğum bu kabartma yılana yorum gelir mi? acaba...!!!:

Fakir kardeş ; Yılan'ın baktığı yöndeki ve V açısında ki emareleri bulmuşsun, bir de aşağıda işaretlediğim yönde bir emaren var..Açıyı hiç bozmadan ok yönünde 60-80 mt. kadar dikkatlice ilerleyip , araştırmalısın...

erzurumludefineci

Kullanıcı
Yasaklı

s.a mubarek evet haklısın farklı kişiler farklı düşünceye bomoş düşünceye sahip kişilerce tahrip edilmiş diye düşünüyorumm. oralardan daha bişey alınmadı ama elimizi biraz seri tutmazssak galiba alacaklarki kırmışlar..evet haklısın dereyatağı var oda v işaretinin istikametinde.buda heralde tahminimce 500 m rden aşağı kalır yanı yok.vişartetinin ölçümü ise 7cm idi artık kaça çarpılır tam olarak bi bilgim yok..inş bidahiki gidişimiz kısmet olursa bir çok çevre resimleri ile birlikte geri dönerim..saygılar mubarek selametle kal inş...

e üstat yer kesin sende ise bende yorum yaparım asiavcı abimin müsadesiyle
önce kafa tarafından 40-50 mt ye kadar bir işaret lazım bu kullanılan arazilerde küçük taş yığını, kullanılmayan arazilerde düzlük se küçük bir küp içerisinde..(bunun için su kaynağını öğren veya bul)
taşlık sa yer zemininde olan taşların birinin üzerinde işaretli taşın çevresinde işaretin özelliğine göre hangi tarafta olduğunu bulursun zaten büyük ihtimal bir artı veya çarpı olur.... ( mesala artının uzun bacağının hizasında..)

dediğim gibi önce burayı bulacağız küçük küp veya kayada ise beze sarılıda olabilir bir kağıt ( deri de olabilir) olacak ve yanında az miktar para olacak.. bazen ayrı ayrı yerlerde de olabilir...
sonrasında bize arazinin araba icat edilmeden önceki yol ve dere olan yerleri bulunması gerekiyor...

özel bir meraktan dolayı soruyorum kayada küçük 4-5 cm lik birkaç oyuk varmı oval şekilde?
cevap verirsen sevinirim..

daha önce de söylemiştim yılan zor .. ve tuzaklı olma ihtimali yüksek..

erzurumludefineci

Kullanıcı
Yasaklı

sevgili ustam bu işarette para alınınca işaret yok edilir... bu bir kuraldır.. ilk mesajımda dediğim gibi kısa süre içerisinde kırmamışlarsa eğer halen daha mağarayı arıyor olabilirler ölçümlerini almış işareti yok etmişlerdir..
zor ve uzun bir çalışma olacağı için kimse rahatsız etmesin diye kırıyorlar...
fakat eğer cahilin biri kimse görmesin diye kırmışsa bizim elimizde fotoğraflar var zaten ölçümler de var.. sorun olmaz..

aga.0074

Kullanıcı

yilan sanki kuyrugu orada bitmiyor sanki iceri dogru kivrimi devam ediyor yada goz yanilmasi bana oyle geldi

ASİAVCI

Kullanıcı

Tek kelimeyle acıklayalım kuruk kısmında mağarası venin uzun tarafında x sı ve parası baktığı istikamette mezarı bulunacak fakir baba burayla oynanmadıysa çözülür

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

yılanı özellikle V açılı yapmışlar 2 adet V açısı var 3o adımvede ileri kısımda mezarlık burada işaretli mezar

Son düzenleme:

İRON

Kullanıcı

Fakir kardeş ; Yılan'ın baktığı yöndeki ve V açısında ki emareleri bulmuşsun, bir de aşağıda işaretlediğim yönde bir emaren var..Açıyı hiç bozmadan ok yönünde 60-80 mt. kadar dikkatlice ilerleyip , araştırmalısın...

eyw mubarek çok tşlr gittiğimde o yönde 100 metreye kadar araştırmamı yoğunlaştıracam bakalım ne çıkacak karşımıza.önerin için a.r.o..selametle...

İRON

Kullanıcı

e üstat yer kesin sende ise bende yorum yaparım asiavcı abimin müsadesiyle
önce kafa tarafından 40-50 mt ye kadar bir işaret lazım bu kullanılan arazilerde küçük taş yığını, kullanılmayan arazilerde düzlük se küçük bir küp içerisinde..(bunun için su kaynağını öğren veya bul)
taşlık sa yer zemininde olan taşların birinin üzerinde işaretli taşın çevresinde işaretin özelliğine göre hangi tarafta olduğunu bulursun zaten büyük ihtimal bir artı veya çarpı olur.... ( mesala artının uzun bacağının hizasında..)

dediğim gibi önce burayı bulacağız küçük küp veya kayada ise beze sarılıda olabilir bir kağıt ( deri de olabilir) olacak ve yanında az miktar para olacak.. bazen ayrı ayrı yerlerde de olabilir...
sonrasında bize arazinin araba icat edilmeden önceki yol ve dere olan yerleri bulunması gerekiyor...

özel bir meraktan dolayı soruyorum kayada küçük 4-5 cm lik birkaç oyuk varmı oval şekilde?
cevap verirsen sevinirim..

daha önce de söylemiştim yılan zor .. ve tuzaklı olma ihtimali yüksek..
s.a erzurumlu kardeş..yılanın bakış açısındaki istediğim ek işareti olan x,i buldum.V yönundeki işaretide buldum.oda buyuk bir kaya uzerinde kabartmalı bir V işareti ama tam bir üçgeni anımasatıoyor.X,in kolları tam olarak hatırlamıyorum ama aynı muhtemelen.yılanın bakış açısında hiç mi hiç taş yığını ve yahut yığma felan göremedim.ikinci gidişimizde inş daha farklı bakma imkanım olur.murç izini sormuşsun.murç izi X yılanın baktığı yöndeki mesafede X işaretinin bulunduğu kayada kayanın alt kısımında bir murç deliği var ve o murç deliğide içeriye doğru ilerlediğindede yıılandaki V aynısını alıyor.yanı içeriye gidildikçe kıvrılıyor ve tam bir V işaretini anımsatır şekilde kendini gösteriyor.ama normalde baktığında dışardan sadece normal bir delik miş gibi,frakına bile anlmazsın ancak parmağını içine koyduğunda farkına varıyorsun..bu işaretin sağında solunda vs... bir çok çalışma olmuş lakin hiç bişey elde edemediler.buna eminim çünkü hep yanlış yerde çalışma yapıyorlar..valla işin doğrusu yılanları bu kadar zor olduklarını tahmin edemiyordum.tam tersine olmuş.yanılmışım meğer.erzurumlu kardeş.yorumunuz için çok tşlr...selametle...

İRON

Kullanıcı

sevgili ustam bu işarette para alınınca işaret yok edilir... bu bir kuraldır.. ilk mesajımda dediğim gibi kısa süre içerisinde kırmamışlarsa eğer halen daha mağarayı arıyor olabilirler ölçümlerini almış işareti yok etmişlerdir..
zor ve uzun bir çalışma olacağı için kimse rahatsız etmesin diye kırıyorlar...
fakat eğer cahilin biri kimse görmesin diye kırmışsa bizim elimizde fotoğraflar var zaten ölçümler de var.. sorun olmaz..

nasıl diyim bilmiyorum ki.kimin kırdığınıda tam olarak bilmiyorum..ama yılanı ilk gören bizlerdik.biz gördükten sonra baktık ki bu resim elden ele dolaşır durur..bu yılanı biz gördükten bir ay gbi bir süre içinde kırmışlardır eminim buna..zaten yılanı buyuk ustamıza gösterdik.varsın gözlerine soksunlar. baklım napacaklar..mağarayı arayıp dursunlar bakalım nasıl bulacaklar..ölçümlerini bizim ustada almıştı yanılmıyorsam tam olarak emin değilim ama heralde 20 yada 21 cm idi..mubarek yorumunuz için çok tşlr.selametle...

Üst Alt