sadece sizler için gezdim iyi seyirler | Define işaretleri ve anlamları

sadece sizler için gezdim iyi seyirler

ASİAVCI

Kullanıcı

Son düzenleme:

KARE(KUKIR)

Kullanıcı
Cevap: sadece sizler için gezdim iyi seyirler

eyvallah abi ayaklarına sağlık güzel bi paylaşım olmuş

A21MEDLi

Admin

ufuk14

Kullanıcı

asi ustam emegine saglık.teşekkürler
ayrıca medli ustayada bilgilendirmeden dolayı teşekkürler.

HÜDAİ

Kullanıcı

Ayaklarına sağlık güzel görseller

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

medli ustam tebrikler. bu sizin teziniz sayesinde kaçırdığımız çok şeyi bulabiliriz. bizde bir farkındalık yarattınız sağolun.

heleki mihraplar ve çatlaklar sizin sayenizde bunlara daha da dikkat ediyoruz artık. ve sonunda hep haklı çıkıyorsunuz. tebrikler güzel bir tespitler bunlar. kimsenin farketmediğini farketmek. bunu da diğerlerine öğretmek. işte bu ustalıktır. ellerinizden öperim

Son düzenleme:

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

o yerin üzerindeki anıt ağacıda yabana atma o da size yer tesbitinde faydalı olacaktır.Bu tip Ağaçlar bir zaman sonra kökleri boşluğa gelince toprakla su alış verişi yapamıyacağı için kurumaya başlar.Ayrıca ben üzerine yıldırım düşmüş ağaçların ve çevresinin irdelenmesini araştırılmasını uyğun bulurum gerek kovuklarında gerekse kökleri çevresinde daha önceden bırakılmış emanet olabiliyor.

Burası niye böyle kalmış başka bir yerden mi açılmış yoksa :))

Son düzenleme:

divan

Kullanıcı

güzel resimler eline sağlık

TATLARLI

Kullanıcı

Ustam elinize kolunuza ayaklarınıza sağlık teşekkürler paylaşım için. Bunlar mezar değil sanırsam. Yaşama amaçlı yapılmış yerler. Hiç kapatılmadıklarını düşünüyorum.

A21MEDLi

Admin

medli ustam tebrikler. bu sizin teziniz sayesinde kaçırdığımız çok şeyi bulabiliriz. bizde bir farkındalık yarattınız sağolun.

heleki mihraplar ve çatlaklar sizin sayenizde bunlara daha da dikkat ediyoruz artık. ve sonunda hep haklı çıkıyorsunuz. tebrikler güzel bir tespitler bunlar. kimsenin farketmediğini farketmek. bunu da diğerlerine öğretmek. işte bu ustalıktır. ellerinizden öperim

bu duygularınızdan dolayı ben teşekkür ederim,her kayadaki çatlaklıklara dikkat çekilmemeli,fakat eğer bir işaret görseniz ve işaretin kayasında çukurlu çatlaklık varsa? bu çatlak orada bulunan dereye bakın,çatlağın aynısıdır ve bu çatlak tesadüf değildir o çatlak derenin görünen kısmını adres olarak verir.
eğer çatlaklık kalem ucu kadar inceyse bu orada bulunan patika yolunu adres verir..

mağara veya kaya mezar odalarında tavandan başlayıp duvara kadar uzanan bir çatlaklık varsa? çatlağı takip edin sonu değerlidir.
+ cantar ustanın kapak dediği şüpheli yerlerdeki çatlaklar gibi.

özetlersek işaretin yanındaki çatlaklık veya çizgi orada bulunan dere veya patika yolu anlatır.

mağara veya kaya mezarın tavanındaki çatlaklık ise,iyi bir gözlem sayesinde mahzen girişi veya mezara ulaştırır.

bunlar kesin ve şaşmaz bulgulardır..

Üst Alt