saygı değer kardeşlerim

BaTTaLGaZi44

Kullanıcı
Cevap: saygı değer kardeşlerim

Gurban olduğum mevlam ne güzel yaratmış (alkış) kayısıyıda göz kırp fındığıda göz kırp çok severim.. hele mevlam ikisini bir arada ikram ederse...;)

battalgazi ustam tekrar hoş geldin sefa geldin yüce mevlam hayırlara vesile kılsın inşAllah.. sizin de ifade ettiğiniz gibi hakikaten sitemiz çok çok güzel bir site oldu bu da tabiki aklı başında bir yönetimin kılı kırk yararcasına oluşturduğu yönetim kadrosunun semeresi her şeyden önemlisi ahlaki değerlerden ödün vermeden yılışık agresif art niyetli kimselerin niyetlerini ferasetleriyle dumura uğratıp yerinde müdaheleleriyle gece gündüz siteye sahip çıkmalarının neticesi bu vesileyle emeği gecen tüm dostları tebrik ediyor ve kutluyorum sizinde değerli katkılar sunacağınızdan eminim en içten sağlık ve sıhhat dileklerimi suanarken daha iyiye daha güzele güzel insanlarla inşAllah...
Saygı değer hocam Sizdende Allah razı olsun inşaAllah. Siz saygı değer abilerimle aynı çatı altında bulunmak bir şereftir.. Allah Yar ver yardımcımız olsun, hep güzel günler görürüz nşaAllah..

BaTTaLGaZi44

Kullanıcı

çokta takma beya bizde Trakyalıyık banlayan kaybeder...

Ustam banlama da sıkıntı yok. bizi hiçe saymamaları insanın zoruna gidiyor vallahi.
Hele o aralarında bir tanesi var, Allah karşıma çıkartmasın onu. Kaya mezarlarına inanmıyormuş.. Onun gözünün önünde bir kaya mezarı açacam.. onu mezara sokup tekrardan kapatacam.. ):

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Saygı değer abim ustam Allah razı olsun hepiniz baş tacısınız...
Malatyaya gelicem inŞaAllah yakın zamanda, yanına bir uğrayacağım Allah kısmet ederse.. selam ve saygı ile.

Alo demen yeterli hemşerim
Bekliyorum mutlaka
Bu teklifim hemşerim olmayanlara da geçerli:D

Üst Alt