Selam Olsun Ağalar Beyler.

ZİRVE

Kullanıcı
ustam burada bir mahz burada enin var kaplumba da tam kapagi ama burada isin cok zor bilesin labirint seklinde tuneler var icleri toprak dolu zorlu bir yer ustam.
@ersan ustam nasılsın iyimisin.mahzen altındamı ?ben şuna karar veremedim.bu ne sen kaplumbağada karar kılmışsın.bu tamam anladım neye göre dediğini.sadece bu mu ben daha çok şeylere benzettim.bunda 3 tane oyma var.ayan beyan.diğer inceliklerini ustalarım daha iyi farkeder.bu daha bölgeye ilk giriş taşı.altı vadi.akarsu.doğodan batıya akar.karşı yamaçta 2 adet şelale.2 nci oymanın baktığı yönde yine büyük bi dik kaya kütlesi.içinde mağara,mağarda ki işaretleri kırmışlar. 3 gözeli açı su,karşısında tatlı su,daha yukarda kilise,

ZİRVE

Kullanıcı
@ersan ustam kapak olan yeri gördü isen işaretlemen mümkünmü acaba.

ZİRVE

Kullanıcı
önündeki ,resme göre sağ daki ufak taşın altından müjdesi gitmiş gibi duruyor dönem soygunu..
@wolf ustam tam nokta verirsen seni aydınlatabilirim.daha yakın resimleri var.@ersan ustam kaplumbağa dedi.ha şunu unuttum .3 ncü oymanın baktığı yöndeki şelalede 3 göze(ŞARLAK )var.yani 3 kademede 3 adet havuzları mevcut.

ZİRVE

Kullanıcı
glkyayla-015-55fbf.JPG
glkyayla-020.JPG

ZİRVE

Kullanıcı
@wolf ustam soldaki ve yerdeki küçük beyaz kayayı kastettiniz zannedersem.2 foto daha yakından çekim.

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Resim de isculikleri goremedim. Oyuklarin isciligi net mi ustam??

Aslinda tosbaya da benzetsemde baska birsey gibi. Siz 4 cepheden gordunuz size gore neye benziyor ustam..??

ZİRVE

Kullanıcı
Resim de isculikleri goremedim. Oyuklarin isciligi net mi ustam??

Aslinda tosbaya da benzetsemde baska birsey gibi. Siz 4 cepheden gordunuz size gore neye benziyor ustam..??
ilk anda uzaktan bakınca sanki bi ayıya benziyor.çökmüş öyle yukarı doğru bakıyor gibime geldi.sanki sinmiş avını bekler gibi.batıdan bakınca tam ortasında başka bi şeyler.yakından bakıncada ilk anda kaplumbağa gibi kafasını sola çevirmiş.oyuklarda net ustam zaten yerlerindede işaretler varmış.baktığı yerlerde yani.biri yığmaya bakıyor. biri maqğaraya bakıyor.3 ncü daha tesbit edilmedi.oda kaya mezara bakıyor zannedersem.ama işarettte hala kafam karışık çözemedim.yaz dönemi sitede de zaten kimse yok.veya ustalardan da bir şey anlayan olmadı zannedersem.hayırlısı.

Üst Alt