Selamün Aleyküm,

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
“Her ümmet için, Allah’ın kendilerine rızık olarak verdiği hayvanlar üzerine ismini ansınlar diye kurban kesmeyi meşru kıldık…” (Hacc 22/34)
ALLAH a yakınlaşmamıza vesile olan kurban bayramımız ,kapımızın önünde.
değerli arkadaşlarım;
bu gün akşamdan itibaren tatile başlıyoruz. bir çoğumuz yol hazırlıklarını yapmıştır bile.
bu nedenden dolayı bu günden,
kurban bayramınızı gönülden kutluyorum. bizlere ve bütün islam alemine hayırlara vesile olmasını,YÜCE RABBİMİZ in rızasına kavuşanlaradan olmamızı niyaz ediyor,
yolculuğa çıkan kardeşlerime hayırlı yolculuklar temenni siyle ,iyi tatiller diliyorum.

ikizceli

Kullanıcı
çok teşekkür ederim METİN ustam. bende sevgiyle gözlerinden öpüyorum.
ESRARENGİZ ustam yeni döndüm. anne baba da sizlere ömür.kurbanımızı da bura da aldık. bayramda Ankaradayım inşaallah. yolu düşen varsa ,onur duyarım.

esrarengiz2828

Kullanıcı
çok teşekkür ederim METİN ustam. bende sevgiyle gözlerinden öpüyorum.
ESRARENGİZ ustam yeni döndüm. anne baba da sizlere ömür.kurbanımızı da bura da aldık. bayramda Ankaradayım inşaallah. yolu düşen varsa ,onur duyarım.
ustam bende (Allah1 c.c)izin verirse istanbuldayım bayramın ikinci gününden sonra orda olsan elini öpmeye gelirdim ama ankarayada uğrarsam mesaj atarım ustam özelden ama biraz zor saygılar sevgiler hayırlı nice bayramlara

MAVRAN

Vip Üye
Abim ellerinden öperim, hayırlı bayramlar. Yolumuz Ankaraya düşerse mutlaka uğrar bir hayır duanızı alırız inşellah. İstanbula gidecek arkadaşlar Kocaeli'de kapımızın önünden geciyorsunuz bilginiz olsun. Bütün kardeşlerimizin Bayramını Kutlarım. ALLAHA Emanet olun.

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Eveet sevgili dostlar bir kurban bayramına daha elhamdülillah ulaşmak üzereyiz Mevlam bu mübarek bayram vesilesiyle vatanımıza milletimize ve tüm islam alemine hayırlar versin anaların bebelerin göz yaşları dinsin kardeşliğimizi dostluğumuzu pekiştirsin inşAllah tüm sitede bulunan kardeşlerimizin bayramlarını en samimi duygularımla tebrik eder sağlık ve esenlikler dilerim...

wolf_52

Kullanıcı
aleyna aleykümme sellam sayın abim we değerli büyüğm,hayırlı yolculuklar, simdiden bayramın mubarek olsun , tüm mekan sakinlerine hayırlı bayramlar... saygılarımlaa....

ikizceli

Kullanıcı
ustam bende (Allah1 c.c)izin verirse istanbuldayım bayramın ikinci gününden sonra orda olsan elini öpmeye gelirdim ama ankarayada uğrarsam mesaj atarım ustam özelden ama biraz zor saygılar sevgiler hayırlı nice bayramlara
BİZİ ARZU EDENE GÖNLÜMÜZ de kollarımız da AÇIK.
telimi mesajlıyorum. esrarengiz kardeşim müsait olursan beklerim inşaallah.

Üst Alt