Selamünaleyküm Yuvarlak Oyma

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Mekana hoş geldin @hacıturyan ustam
Konunuzu fotoğrafsız işaretler bölümüne taşıyorum
Konu başlığınız konu içeriği ile aynı olmalıdır
Gerekli düzeltmeyi yapıyorum
Lütfen forum kurallarını okuyunuz
İyi forumlar

Mirkut

Vip Üye
resim nasıl yükleniyor bilemedim nasıl gösterebilirim arkadaşlar

http://www.definemekani.com/forum/konular/foruma-resim-ekleme-resimli-anlatım.144/
Ustte ekledigim linke tiklarsaniz resimli olarak nasil resim yukleyeceginiz hakkinda bilgi sahibi olursunuz.
Aramisa hosgeldiniz hayirlara vesile olmasi dilegiyle.
Ayrica profilinizdeki yazi cok guzel ALLAH azze ve celle necip fazil hocamizada rahmet eylesin mekani cennet olsun. Hamd olsun onada bizede hidayet edene. ALLAH c.c pek yucedir

hacıturyan

Kullanıcı
değerli yöneticilerim ve üye arkadaşlarım resimleri yükleyemeDim sizlere daha kolay gösterebilecegim yer varmı

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
biraz emek verecek ve yüklemeyi başaracaksın inşaallah. eğer uygulamaları uygulamış ta yükleyememişsen,pikseli 2000 üz<erinde olabilir. olursa zaten yükleyemezsin. ama uygulamayı öncelikle özümlemelisin.
sonra resmin üzerinde sağa tıkla,açılan sayfada birlikte açı yazısının üzerine gel sağda paint çıkar tıkla. üstte yeniden boyutlandırı tıkla ve sağ üstte piksel yazar, daire içini tıkla alttaki çııkan rakam 2000 üzerinde ise altında bir rakam düşür ve kaydet. resim yüklemeye hazırdır..
daha çok gençsin. zorluklara karşı mücadeleden kaçarsak olurmu. birinden yardımda alabilirsin. ben ilk kez öyle yapmıştım.
haydi kolay gelsin.

Üst Alt