Sevgili Dostlar, Deve, Adam, Eşek Ve Işaretli Bir Taş...

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Katılım
20 Ocak 2013
Mesajlar
7,769
Beğeni
22,155
Puanları
113
Konum
Erzincan
Sevgili dostlar, deve, adam, eşek ve işaretli bir taş...
Bir arkadaşımın daveti üzerine mıntıkayı görmeye gideceğim çevre resimleri ve mıntıkada ne olup bittiği hakkında malumatım şu an için yok işaretlerin her ikiside aynı muhitte birbirinden bağımsız yorumlarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim...



 

gıral

Vip Üye
Katılım
3 Şubat 2014
Mesajlar
2,637
Beğeni
4,516
Puanları
113
Ustam senbenimgibi çömezin sözüne bakmazsın da kervanyolunu araştır kaynak dinlenmeyeri falan bibak eşkiyagömüsü olabilir işaretlergüzel veküçük ohalde yakın para
 

MAVRAN

Super Moderatör
Katılım
31 Aralık 2014
Mesajlar
3,139
Beğeni
8,817
Puanları
113
Konum
Trabzon_Kocaeli
Dostum ne güzel bir yerdesin böyle,
Önce düz ovadan geçen yoldan devam et yavaş yavaş yükselen bir yol önüne çıkacak ve dağlık ve çetin yol önüne çıkacak burada ilerlerken bir kayalık önüne çıkacak aslında çok yer var amma sen onların içinde işaretli olanı bulacaksın. Mağaranın üzerinde eşşek kabartması olacak ve yine mağaraya çıkarken sağ yada solda yuvarlak bir kaya olacak iki kişi etrafında gizlense birbirlerini görmezler bu büyüklükte olmalı. Mağara girişi olduğunu sandığınız yerden aşağıya bakınca ovayı ve yukarıya çıkan yolu net olarak görmelisiniz. Yoldan çıkanlar sizi göremez.
 

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
Katılım
15 Nisan 2014
Mesajlar
1,629
Beğeni
3,252
Puanları
113
Lacivert abim öncelikle işaretinizin; Hakkınızda hayırlısını getirmesini temenni ederim,İnşallah yanlış yönlendirmemek adına elimden geleni katkıda bulunmak için önce ben olsam işaretlerin ölçüsü ile yola çıkardım,Adamın adam değilde bayan ihtimalinide değerlendirirdim etek var sonuçta ve üzerine atılmış sol eliyle patilerini tuttuğu köpek mi desem kedimi desem bir varlık görünmekte;Keşke bildiğimiz bir konu olsaydı.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
selamün aleyküm Lacivert hocam,
bu kadar çirkin adam görmedim. bizim karabaşa benzetmişler:D
diş sıkıntımdan dün düşüncelerimi aktaramamıştım.
burada yapılan yorumlar hiç şüphesiz bir tecrübenin paylaşımıdır. dikkate alınması gerekir. ben görünümlere başka bir açıdan bakmak istiyorum.
eşşek oğlu eşşek çok ender görülen bulgulardan olduğunu ve yanında devede olduğu az çok bilenlerce konuşulduğudur.ben canlısından başka rastlamadım.
sol ayağının önde olması makbüldür denir.bunda öyle görünmekete. şimdi ayni bulgunun karşılığının üzerindeki detaylar yerini yönünü nasıl değiştiren etkenlerse,burada ,
kuyruk sağa doğru ince bir çizgi ile yönlendirilmiş. kulaklar ve başın istikametiyle tamamen örtüşmekte.geniş açılı bir kaç görüntü olabilseydi. sağ ön çaprazlar dahil edilerek incelenmesi gerekir. dfoğaya uyarlanmış bir noktaya rastlanabilir. değişik renk kaya yada bir kayada her hangi bir bulgu. bilhassa kırmızıya yakın kaya ya da bir topraklı yer.
devede gördüğüm,bu tipsizin istediği yere ulaşamadığıdır. karnı ac yırtıcı ağzını açmış yolunu kesmiş ya saldırıyor ya da saldırıya hazır. adamın kucağındada bir yükü var. gidememiş.devenin gözüne anlayabilen için bakınız ne yapmış. devenin her tarafı yamuk yumuk ama altına bir mahzen vb. bir oymayı koymuş.ayni yöne işaret ediyor. adamın ayağının altı V şeklinde ve bakışıyla saydığım detaylar örtüşüyor. bunların hepsi tesadüfi olmamalı. ben sadece gözü bile ön kısımda bir nokta bulmam gerektiği inancıyla tespitimi yapardım. selametle inşaallah.
 

Kafkaslı

Vip Üye
Katılım
3 Nisan 2013
Mesajlar
1,113
Beğeni
3,609
Puanları
113
ustalarım kervan haraket halinde ve af edersiniz eşek devamlı kervana yolu gösterir deve yük ve mazeme demektir
deve yükün varlığını anlatıyor ama asıl iş eşekte,,, buda demektirki, o bölgede bir su birintisi, kuyu veya bir dinlenme yeri, yaşlı bir ağaç bu işaretin açılımı .
bu benim kanaatim
 

ÖMER HATTAP

Kullanıcı
Katılım
10 Ekim 2016
Mesajlar
53
Beğeni
137
Puanları
33
Konum
istanbul
Erdem usta bende sizin gibi gördüm adamın önündekini arka ayaklarının üzerine kalkmış köpek yada adama saldıran bir aslan
etekli olmasında katılmakla birlikte arapların giysileri şeklindede algılana bilir.
 
Üst