Sevgili Site Üyeleri.hepinizden Bir Ricam Var.

İRON

Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM
HAYIRLI CUMALAR.
SAYGI DEĞER MEKAN AİLE BİREYLERİ.
malumdur herkesin farklı nick vede vede avatarı vardır.
ve bunu kullanmanızdaki anlam vede manasını sizlerden öğrenmek isterim.
sebebi nedir neden o niki kullanıyorsunuz.avatarınızınhayatınızdaki anlam vede manası nedir ne değildir.
eğer ço özel bir anlam vede ifadesi yoksa hayatınızda burda paylaşmanızı rica etsem inş beni kırmazssınız.
hiç olmassa farklı bir konu yararlı bir paylaşım olmuş olur.kaynaşma açısından sölüyorum bunu.ve hep merakım olmuştur.
ne zaman açacam diye aklımdan geçiyordu.nasip bu mubarek guneymiş.
mesela benimkinin anlam vede manasını sölüyorum.
benim eskiden nikim
fakir-baba idi.çünkü fakirdim ve bir evlat sahibi olduğum için baba olmıştum
onun için anlamlı ve manalı bir nick koymuştum.
şimdiki nikimin manası ise
yaşadığım köyümün eski ermenice ismi olduğu için İRON yazdım.
avatarımdaki ALLAH c.c LAFZI İSE malum sonumuz yinede ölümdür.
rabbimizin sevgisi vede korkusu kalbimde yeri ap ayrıdır.
gerçi benimkisi biraz uzn oldu ama sizinki kısada olsa uzunda olsa yazmanızı isterim tabiki..
rabbim ölmüşlerinize rahmet kalanlarınıza mağfiret ocaklarınıza vede ev ve iş yerlerinize bereketini yollasın ilhak eylesin bu mubarek gunun hatırına.
selametle kalınız...hayırlı gunler hayırlı işler...

SEVALİ

Kullanıcı
İron ustam kullanmış olduğum isim ve avatar ın hiç bir özel anlamı yoktur.
Avatar resimlerimde % 99 benim çektiğim resimler olup konu olarak açtığım ve açmadığım bir çoğu bir birinden kaliteli yerlerdir.

Son düzenleme:

wtrk

Kullanıcı
Yasaklı
Zamanında atari salonlarında ençok oynadığım oyun olan Kick Of Fighters'teki en sevdiğim karakter vampir ( Lori ) nin resmidir. :)
Kullanma nedenim ise zaten küçük boyutlusu elimde vardı, diğer bir avatar yapmak için uğraşmadım.

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı
saçlarımı uzatırsam aynı avatarımdakine benziyorum yani GANDALF a gözlerim aynı onun gibi kısık saçlarımın rengide beyaz.................(kahkaha)Hani aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış işte öyle zaten yanlışyazmışım GANDALF bana benziyor olacaktı........

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
ve aleyna aleyküm selam. senin ve bütün ümmedi MUHAMMED in cuması mübarek olsun.
bazı nickler bayağı bir gizemli. açıklanırsa bizlerde bu vesile ile öğrenmiş oluruz.
ikizce doğduğum yörenin ismi olduğu için tercih ettim.
atsa hepinizin malumu.
tarih boyunca insanların en büyük yardımcısı ve asildir.
her dönem gücün simgesi olmuştur.
türk kültüründe kutlu olarak kabul gören gören bu asil hayvan,ayni zamanda ,özgürlük ve hareket enerjisi taşıdığı için,koşar at ilerlemek manasında tercihim oldu. sağlıcakla.

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM
HAYIRLI CUMALAR.
SAYGI DEĞER MEKAN AİLE BİREYLERİ.
malumdur herkesin farklı nick vede vede avatarı vardır.
ve bunu kullanmanızdaki anlam vede manasını sizlerden öğrenmek isterim.
sebebi nedir neden o niki kullanıyorsunuz.avatarınızınhayatınızdaki anlam vede manası nedir ne değildir.
eğer ço özel bir anlam vede ifadesi yoksa hayatınızda burda paylaşmanızı rica etsem inş beni kırmazssınız.
hiç olmassa farklı bir konu yararlı bir paylaşım olmuş olur.kaynaşma açısından sölüyorum bunu.ve hep merakım olmuştur.
ne zaman açacam diye aklımdan geçiyordu.nasip bu mubarek guneymiş.
mesela benimkinin anlam vede manasını sölüyorum.
benim eskiden nikim
fakir-baba idi.çünkü fakirdim ve bir evlat sahibi olduğum için baba olmıştum
onun için anlamlı ve manalı bir nick koymuştum.
şimdiki nikimin manası ise
yaşadığım köyümün eski ermenice ismi olduğu için İRON yazdım.
avatarımdaki ALLAH c.c LAFZI İSE malum sonumuz yinede ölümdür.
rabbimizin sevgisi vede korkusu kalbimde yeri ap ayrıdır.
gerçi benimkisi biraz uzn oldu ama sizinki kısada olsa uzunda olsa yazmanızı isterim tabiki..
rabbim ölmüşlerinize rahmet kalanlarınıza mağfiret ocaklarınıza vede ev ve iş yerlerinize bereketini yollasın ilhak eylesin bu mubarek gunun hatırına.
selametle kalınız...hayırlı gunler hayırlı işler...

ahh ustam sen bi zaman parayı bulursam ozaman nickimi değiştirecem demiştin bi ara biyerle uğraşıyodun sonra birden iron oldun ah seni seni :D:D

Zamanında atari salonlarında ençok oynadığım oyun olan Kick Of Fighters'teki en sevdiğim karakter vampir ( Lori ) nin resmidir. :)
Kullanma nedenim ise zaten küçük boyutlusu elimde vardı, diğer bir avatar yapmak için uğraşmadım.
bende eski ataricilerdenim kick of fighters değilde king of fighters olacak lori değilde Iori yagami normali bide delisi var :D:D

Hee gelelim benim nick ve avatara nick: yavuz iken zebun ettim selimi şiirinden anlayın artık avatarımda Ünlü Türk Büyüğü Metehan a aittir Oğuz Kağan da denilmektedir.

Warning

Kullanıcı
Aleyküm selam üstadım Cuma'mız mübarek olsun.
Kullanmış olduğum nick ingilizce : Warning ( Uyarı ) anlamına gelir
Kullanmış olduğum avatar ise anlı şanlı manevi değeri yüksek dünyada bilinen ( Tuğramızdır)

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
Aleyküm Selam ustam.
Ben önce komana niki ile üye oldum. Sebebi ise bulunduğum ilde Tokat ta şimdilerde gumenek diye bilinen yer. Antik dönemde Komana adı ile bilinen bölgenin tarih içerisinde bir çok medeniyete evsahipliği yaptığı ve özellikle Roma döneminde önemli dini bir merkez olduğunu son dönemde yapılan kazılarda bulunan bazı kitabelerden öğreniyoruz.
3491cd61936241cb4cd6832c022f11a9.jpg

Bunlarda adıma bastırılan sikkeler. O kadarda dedim zahmet etmeyin diye ama:D
Daha sonrada nikimin yanına orjinal ismimi yazdırdım.
Avatar ise kendi resmim, saklımız gizlimiz yok.

Üst Alt