Sizce Doğal mı?

opti

Kullanıcı

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Sayın Ustalarım kayadaki farklı taşın doğal olup olmadığını merak ediyorum.
Resmi 2 yıl önce av esnasında ilginç olduğu için çekmiştim.
Teşekkürler.

TATLARLI

Kullanıcı
Cevap: Sizce Doğal mı?

Merhabalar ne yazıkki doğal görünüyor. Kaya hiç traşlanmamış.

opti

Kullanıcı

Cevap için teşekkürler TATLARLI ustam.
Kusura bakmayın aşağıdaki resimlerin ayrıntılı fotağraflarını çekemedim. 2 ay içerisinde ayrıntılı fotoları göndereceğim. Çevresine çok ayrıntılı bakamadım fakat üzeri yosun bağlamış kayalar mevcut. İçerisine su doldurduğumda üçgenin önündeki çatlaktan devam ediyor. Ayrıca belirteyim bu fotonun çekildiği bölge eski ermeni yerleşim yeri.

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

KARE(KUKIR)

Kullanıcı

TILSIMX1

Kullanıcı

1.resmin sag tarafında basamak mı var.4 tane.

TATLARLI

Kullanıcı

Opti hocam. Sen şu üçgeni gösterdinde ermeni yeri dedinde benmi doğal dedim vallahi cennet. Arka yaylaya gitmek gerekiyor. üçgenin arkası sıra tepeye doğru çıkın orman içinde boşluk bi arazi raslarsınız oval alan olur ağaç çıkmaz 100-150 mt ye kadar. daha çok işaret vermeli taşlar. bu üçgenin daha haçı var. tek çivili ağacı baba ağacı var. Araştırmaya değer.

Alfa Romeo

Kullanıcı

Daire içine aldığım yerleri, arazide bir incele .. Ok'la işaretlediğim yönde de (biraz uzak mesafede olsa) Kayalık alan varsa, oraya çok iyi yoğunlaşmanı tavsiye ederim .. V şekli bayaa dikkat çekici ....

İRON

Kullanıcı

s.a mubarek altakki dikdörtgen akare içine aldığım resim sanki bilekten kesilmiş bşir el gibi görünüyoır.dikkatlice incelediğimde işaret parmağaıyla sana karşıyı gösteriyor.belkide yanılıyor olabilir.istersen birdahaki sefrde iyice bakıver...araştır çecvreyi....selametle kalınız...

sondurak

Kullanıcı

,,Sayın Opti Merhabalar Tamamen Dogal Görünümlü ,,Bahçeniz,10, Numara Sayın Alfa Romeo,, İsabetli Bir Nokta Atışı Yapmış 1.Sondurak.,,Sayın Tatlarlı Ve Diger Ustalar Konuyu Detaylarıyla İşlenebilir Hale Getirmişler Sagolsunlar.,, İş Size Kalmış Resmi Yollarla Devam Ediniz... Bereketli Olur İnşaallah c.c'cc........silah?...........Şaşmaz..........;).,,,

opti

Kullanıcı

Yorumları için ustalarıma tek tek teşekkür ederim. Gerekli çalışmaları tamamladık. Sanırım bu ay içinde izinli kazılarımız başlayacak. Onları aradan çıkardıktan sonra kar da erimiş olur ve bu bölgeye yoğunlaşırız. Anlaşılan bu sene bol bol fotoğraf sizleri bekliyor :) Saygılar...

Yalnız söylemeden geçemeyeceğim Bu üçgen işaretinin yaklaşık 250 mt. altında en az 150 yıllık olduğu tahmin edilen bir armut ağacı mevcut. Arkasında fotoğrafta görülmeyen bir tümülüs var(Bahçedeki küçük taşların toplandığı yer de olabilir)

Son düzenleme:
Üst Alt