Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam yaklaşık 50 mt mesafede çalışma yapıldı. göz yaşı şişesi bulundu fakat çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldık hava şartlarından dolayı bizde acemice bi çalışma yaptık işten anlayan yok o yüzden soruyorum..
hocam yaklaşık 50 mt mesafede çalışma yapıldı. göz yaşı şişesi bulundu fakat çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldık hava şartlarından dolayı bizde acemice bi çalışma yaptık işten anlayan yok o yüzden soruyorum..
Merhabalar. Bu işaret gözyaşı şişesi vermez. Bana şeklini ve kapağının neyden yapıldığı anlatarak özelden mesaj olarak iletin. Forum içinde yanlış bilgi olmasın.Oyma Zemin altı küçük tünelle girilen tekli mezar oda verir. 50 metrelik çevreyi iyi gezmelisiniz haç resmi , sunak için yapılmış geniş oyma , ateş için yapılmış D tipi oymalar olması lazım. Toprak altında kalmış olabilir yamaç ortasında bölge sanırım.Mezarı boş çıkmasada boş denecek kadar değersiz olur. Hediyesi farklı yerlerde çıkar bunun için çevre resimleri lazım.
Kardeş; oyukaşrı gördük ama sen bu oyukların olduğu yeri net bir temizle mümkünse su dök.yosunlardan yön verici işaretleri göremiyoruz.Orada bir mezar var.Büyük oymays suyu dökünce kanaldan sanırım küçük oymaya geçiyor.mezarı bulunca ikinci bir odaya geçeceksin.Belli belirsiz yön verici olduğunu düşündüğüm yerleri çizdim.ama tam olarak hangi taraftır.kaya tam net temizlendikten sonra söylemek mümkün olacak.rampa aşağımı yoksa yukarımı gideceksin.küçük oymanın yanındaki kanal ve işaret belirleyecek.net kayayı tam ve değişik yönlerden çek.birde bu kayadan çevresini fotola.
1. ıkı oyma batının temsılcısıdır doğunun habercısıdırdogu yönünde 7 m de yerde bır kaya var ıse tam hedeftır.... 2. ıkı oymadan sol tarafa yanı kucuk olan ıstıkametıne tam 30.m de dıkkatını çekecek omuz omuza 3 tas govdesı tepe yonune yatık bır sutun varı tas benzerı bır olgu ıllakı denk gelırsın... bu ıkısıde son noktalarıdır.