Sonuçsuz yer | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Sonuçsuz yer

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
telefonden giriş yapıyorsanız tarayıcıyla alakalıdır daha öncede böyle sorunlar olmuştu sorun tarayıcıyla alakalı çıktı telle giren arkadaşlar hangi tarayıcıyla girdiklerini yazarlarsa diyer arkadaşlarda onunla giriş yapıp sorunsuz resimleri görebilir sanıyorum

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Merhaba,

fotoğraf karmaşasına son vermek adına, eklenen resimleri tekrar düzenledim. nasıl bir yöntem ile yükledi nasıl bir boyut kullandı anlamadım. fotoğrafların kalitesi çok yüksek fakat boyutları çok düşük :D pikselleri çok düşük boyutları çok büyük vs.. neyse şuan sorun yok gibi.

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Merhaba, fotoğraflara tıklayınca açılan sayfada hata veriyor. Ben de göremiyorum. Gördüğüm, sayfadaki paylaşılmış ilk halleri ise aşırı bulanık... Fotoğrafı kaydedip baktığımda ise net ama görülemeyecek kadar ufak... 100*134 piksel ebatında... Son mesajdaki işaretli yeniden paylaşılmış olarak ilk defa bir tanesini hem büyük hem de net görebilme şansım oldu. Biz göremeyen yan sekmede ya da üstüne tıklayınca açamayanların kullandığı işletim sistemi ya da tarayıcısı ile alakalı bir sorun falan olabilir.

Sayfada gördüğüm bulanık halleri, yan sekmede açınca verdiği hata ve kaydedince de minicik olduğu formu ekliyorum.

sanırım farklı bir (harici) upload kanalı kullandı, upload ettiği siteden resimlerin bazılarının önizleme kodlarını aldı buraya yapıştırdı yada yüklediği resimleri yine o sitede açıp kopyalayıp buraya yapıştır yaptı. buda bir yöntem.

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Bu resimleri farklı konu altına yazılan yazıdan ben alıp yapıştırdım sorunun sebebi belki bu olabilir. Bende büyük ve çok net fotolar

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Bu resimleri farklı konu altına yazılan yazıdan ben alıp yapıştırdım sorunun sebebi belki bu olabilir. Bende büyük ve çok net fotolar

tüm resimleri kendi resim upload eklentimiz ile kendi sunucumuza ekledim. O nedenle şuan sorun yok. ☺️

Üst Alt