cantar,ersan,asiavci ustalarima cizimlerinden dolayi cok tesekkur ederim lakin ben burda calisma yapamam yapmam ve yapmakda istemem.bu yuzden konu basliginda (gorsel) olarak belirttim.daha once hic bir mezar ile de ugrasmadim ve ugrasmak istemiyorumda fakat ogrenmek benim icin en guzel tarafi..neyi nere saklamislar ve nasil saklamislar olayin bulmaca tarafini gizemli buldugum icin mezarlari yerinde ziyaret ederek bizzat tespitlerde bulunmayi seviyorum.
guzel yorumlar ve ilginiz icin sizlere cok tesekkur ederim.
bu arada hititli ustam cok sansli oldugumu belirtmis evet dogrudur..bende bu konuda çok şaşkınım çünkü hayatımın başka alanlarında hic şanslı değilimdir ama define konusunda epey şanslı olduğumu fark ettim..ama nasib olmassa şansın bi önemi yok!
teşekkürler saygılar![]()
mubarek nasip işi ayağına geldiğinde eline geçtiğinde yeme işidir.sen kalkıpta sana denk gelen yerleri açmazsan uğraşmazsan alşmazsan ozaman kusura bakma ama bu nasip işine girmez.sanki beğenmeme yada korkuyorum piskolojim bozulur gibi gibi bişey olur.cantar,ersan,asiavci ustalarima cizimlerinden dolayi cok tesekkur ederim lakin ben burda calisma yapamam yapmam ve yapmakda istemem.bu yuzden konu basliginda (gorsel) olarak belirttim.daha once hic bir mezar ile de ugrasmadim ve ugrasmak istemiyorumda fakat ogrenmek benim icin en guzel tarafi..neyi nere saklamislar ve nasil saklamislar olayin bulmaca tarafini gizemli buldugum icin mezarlari yerinde ziyaret ederek bizzat tespitlerde bulunmayi seviyorum.
guzel yorumlar ve ilginiz icin sizlere cok tesekkur ederim.
bu arada hititli ustam cok sansli oldugumu belirtmis evet dogrudur..bende bu konuda çok şaşkınım çünkü hayatımın başka alanlarında hic şanslı değilimdir ama define konusunda epey şanslı olduğumu fark ettim..ama nasib olmassa şansın bi önemi yok!
teşekkürler saygılar![]()
mubarek nasip işi ayağına geldiğinde eline geçtiğinde yeme işidir.sen kalkıpta sana denk gelen yerleri açmazsan uğraşmazsan alşmazsan ozaman kusura bakma ama bu nasip işine girmez.sanki beğenmeme yada korkuyorum piskolojim bozulur gibi gibi bişey olur.
bu bizim bildiğimiz mezar tipleri değil ki be mubarek.mezar süsü verilmiş fakat içinde öle bildiğimiz insan cesedi vs.. yok yani.keşke bu tur sağlam yerler denk gelse...
mubarek nasip işi ayağına geldiğinde eline geçtiğinde yeme işidir.sen kalkıpta sana denk gelen yerleri açmazsan uğraşmazsan alşmazsan ozaman kusura bakma ama bu nasip işine girmez.sanki beğenmeme yada korkuyorum piskolojim bozulur gibi gibi bişey olur.
bu bizim bildiğimiz mezar tipleri değil ki be mubarek.mezar süsü verilmiş fakat içinde öle bildiğimiz insan cesedi vs.. yok yani.keşke bu tur sağlam yerler denk gelse...
kasa gördüm kiminse ,,, sahibi yoksa benimse
sen bu gece uyku da uyuyamazsın artık kervancı ustam![]()