açık bir bayanın mayo reklamını
siz değerli hocalarımızın idarecisi
olduğu bir mekana yakışmadığını
affınıza sığınarak
itiraf etmek istiyorum.
konumuz takva eğitimi ya
selamunaleykum,
konuya geç müdahil olmama rağmen doğru bir karar verildiğini görebiliyorum. belki aklı selim birisi değilim ama, sizin yorumlarınıza fazla bile dayanmışlar. sürekli alttan alıp nazik mütevazi yorumlar yapma süsü veriyor fakat aynı anda iğneleyici yorumlar yazıyorsunuz. bazı insanlar böyledir, bende yapıyorum bazen arkadaş ortamlarımda bunu, huy galiba, iğneyi sokarım ama sokmamış gibi davranırım, ama farkında olmam. sanırım sizdede böyle birşey var. eleştiri yapıyorum umarım anlayışla karşılarsınız misafir olarak girip okuyunca.
bu konuyu kırıp dökmeden izah etmenin birçok yolları var
a. kerdeş biz reklamlara müdahele edemiyoruz
b.benim sorumluluk alanım değil
c.bu sitenin reklam gelirinede ihtiyacı var
d.uyardığın için teşekkür ederiz bu meselenin üzerinde durucaz
ben daha ne diyebilirimki,mesele kapanır.
abcd diye şıklar sunmasını bilen bir insanın mekana neyin yakışıp neyın yakışmayacıgınıda bılmesı azcık dusunmesı lazım, ki konuyu açan kişi dini konular yetkılısı ve forum yöneticisi, böyle bir konu acıpta yanına çıplak karı reklamı koymayacak kadar düzgün aklı başında ve şahsına münasır değerli bir abimize konumuz takva eğitimi ya.. nerde sizin takvanız der gibi bir mesaj.. sonrasında ise düzgün bir şekilde uyarı beklemek. arkadaşım samimi değilsin. veya dediğim gibi doğrunu doğru kabul eden yanlışına yanlış demeyen bir yapın var.
bazı abilerimiz mesleki alışkanlıklarıkdan kurtulsalarda
karşısındaki muhatabına ilk okul çocuğu muamelisi yapmasalar
keske yazdıklarımı tarafsız ve ön yargısız okuya bilseydin
benim nekadar rencide edildiğimi anlardınız,
neden elştiriye tahamülünüz yok
birileri farklı bir fikir beyan edemezmi
bu çok yadırganacak bir durummu
neden hakaret tehdit ve şiddet dilini tercih ediyorsunuz
sonrada aforoz etmeye çalışıyorsunuz .
bu konunun ,daha önce okuduğum sitenin mahkemesinde
muhakeme edilmesini taleb ediyorum.
yine burada yukarda bahsettıgım huyun ortaya cıkmıs, bazı abilerimiz mesleki alışkanlık derken, bazı abilierimizişine gücüne baksında herseye zıplamasın iması var, yani yine iğneyi batırmıssın kardeşim,
bu nedenle ki, senın bukadar acık ve kinci yorumların abilerimi rahatsız etmiş olsa gerekki, bukadar sabır gösterip nihayetınde yasaklamışlar.
bir müslümanı alenen
kadın kanallarına bakmakla itham edilip
iftira edilrek,küçük düşürülecek
şahsiyeti lekelenecek
bizdende sesiz kalmamız boyun bükmemiz beklenecek
o kadar alçalmadık.
bencede yazışmayalım bir sonuca varamayız çünkü
lacivert usta ve siz, artık taraf olduk
bu meseleyi mahkeme paklar
size düşen bunu yetkili mercilere iletmeniz
son olarak kimseye iftira atıldıgı yok, doğru olan şey yazılmış, google argorıtmaları googlede aranan sonuçlara göre reklam görselleri sunar, yani neye ilginiz varsa onu sunar, banada sürekli rc model araba rc model helikopter vs sunuyor, ne bileyim belki arada kadın çıksa hani fena olmazmı dycemde

neyse mübarek gün (latife yapıyorum biraz tebessüm) ve sana direk olarak sen onlara meyillsin dememişki, durumu arz etmiş, neden böyle bir olay yaşanır onu anlatmış. seninde iş yerınde cok çalışan varmış, sende o arkadaşlarını zan altında bıraktın şimdi, bu nasıl olcak, belki onlarda bakmıyor karıya kzıa, ama sen ithamda bulundun onlar için. falan filan işte. neresinden tutarsan tut haksızsın değerli kardeşim.
misafir olarak giriş yaptıgında bunları okuyacaksın, eleştiri olarak kabul edip kendimizi düzeltmeye çalışalım. selametle inş.