Takva Eğitimi | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Takva Eğitimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SEYFO28

Kullanıcı
açık bir bayanın mayo reklamını
siz değerli hocalarımızın idarecisi
olduğu bir mekana yakışmadığını
affınıza sığınarak
itiraf etmek istiyorum.
konumuz takva eğitimi ya
suçlayan sen cevaba itiraz eden yine sen. bu nasıl bir çelişkidir bilmiyorum. benim sayfamda ise ,mıknatıs ve diğer takip ettiğim konuları içeren reklamlar çıkıyor.
senin ismine çıkan her yorum da seni bağlar. böyle bir durum doğmasın istiyorsan,önlemini alman gerekir. bu durum senin yanlış anlaşılmanı da önleyecektir kardeşim. ALLAH a emanet ol. hayırlı ramazanlar.
amacım konuyu uzatmak değil ,daha iyi anlaşılması için biraz açmak istedim
bu konuyla ilgili ilk mesajımı yazdıktan sonra ana sayfaya döndüm
anasayfanın sağ alt köşesinde boynerin bikinili bir mankenin reklamı göründü
bende buna binaen bu sayfaya dönüp üsteki mesajı yazdım
mesele bundan ibaret,

Son düzenleme:

SEYFO28

Kullanıcı
bu konuyu kırıp dökmeden izah etmenin birçok yolları var
a. kerdeş biz reklamlara müdahele edemiyoruz
b.benim sorumluluk alanım değil
c.bu sitenin reklam gelirinede ihtiyacı var
d.uyardığın için teşekkür ederiz bu meselenin üzerinde durucaz
ben daha ne diyebilirimki,mesele kapanır.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
kardeşim temcit pilavı gibi konuya durup durup niye giriyor gündemde tutmaya çalışıyorsun.polemik istememek bumudur. insanlara yol gösterecek kadar akıllı görünüyorsun. bu ALLAH IN VERDİĞİ AKLI ,İNSANLAR ARASINDA, bulunduğuN camiada,uyumunla göstermeye kardeşçe yaşamaya tercih etmemene neden nedir. bir başka üyede böyle bir durum doğuyormu. yönetimi hizaya sokmaya kendince şekillendirmeyemi çalışıyorsun.
insanları üzmek,hoşnutsuzluk ve hep şikayet göstergesi ,başkasında olmuyorda bir sende tezahür ediyor. kendini insanlardan üstün görmendenmidir nedir ALLAH aşkına.
senden son defa ricada bulunuyorum. bu tür yazılara tahammül kalmadı bilesin. başka işimizmi yok kardeşim. şimdi diyeceksin baskı yapıyorsun. fikirlerimizi söylemeyelimmi. yazdıklarına bir bakıver. birde sana verilen cevaplara .sonra elini vijdanına koy. sonra da istediğin gibi düşünebilirsin.
senin için kaç tane özel mesaj geliyor biliyormusun.
GİRESUNDAN KAÇ TANE USTAMIZ VE üyemiz var.onlarla gurur duyorum.bir onlara bak,birde kendine.sonra da bir düşün zahmet olmazsa. iyi niyetimiz bazı üyelerce acizlik olarak görünmeye başladı.bu yazılarımdan kendine bir hisse çıkarmayacak sadece kendine göre değerlendirme yapmayı uygun göreceksin. tercih senindir.

SEYFO28

Kullanıcı
bazı abilerimiz mesleki alışkanlıklarıkdan kurtulsalarda
karşısındaki muhatabına ilk okul çocuğu muamelisi yapmasalar
keske yazdıklarımı tarafsız ve ön yargısız okuya bilseydin
benim nekadar rencide edildiğimi anlardınız,
neden elştiriye tahamülünüz yok
birileri farklı bir fikir beyan edemezmi
bu çok yadırganacak bir durummu
neden hakaret tehdit ve şiddet dilini tercih ediyorsunuz
sonrada aforoz etmeye çalışıyorsunuz .
bu konunun ,daha önce okuduğum sitenin mahkemesinde
muhakeme edilmesini taleb ediyorum.

Son düzenleme:

ikizceli

Kullanıcı
rencide eden sen,ahkam kesen sen akıl veren yine sen .insanları polemiğe sokmaya çalışan yine sen. kendince rencide edici yazıyor sonrada ustamıza hitaben burası takva konusu ya diyerek dalga geçende sen."
uyarı yazılarına ,şıklarla nasıl yol izlememiz gerektiği aklını veren yine sen. kim sana hakaret etti,şizofrenik hareket ediyorsun. hiç kusura bakma.niye bir başka üye değilde sen.insan ve hemşerimiz olmaktan başka bir ayrıcalığın varsa bildirde bizde bilelim.
sonra mahkeme öylemi. üyelerin önünde bir sürü polemiğe kapı açmaya çalışıyorsun ha.
yönetimdeki
arkadaşlarımızın hepsi kamil insanlar .böyle ayak oyunlarına düşmeyiz merak etme.
senden istenilen sadece ,yorumlarına ,insanları huzursuz edebilecek tarzdaki yaklaşımlardan kaçınmandır. bunun haricinde ne sus deniyor ne yazma deniyor.her üye gibi ,kimseyi rencide etmeden,yorumlara sınırsız katılamana kimse bir söz edemez. mübarek ramazan. cümleleri bile kurmakta zorlanıyorum. vebalini çekmezsin inşaallah.

SEYFO28

Kullanıcı
ben sizin tarafsızlığınızı samimi bulmuyorum
yine hakaretler ediyorsunuz
aklı selim düşünen abiler tarafından
bu meselenin vuzuha kavuşturulmasını istiyorum
gerekirse tüm mesajlarım incelensin
ben kimleri rahatsız ediyorsam orda görüşülsün
çıkan karara razıyım.

ikizceli

Kullanıcı
bende seni samimi bulmadığım gibi aklıselim olarak da görmüyorum.
siteye kötü örnek olmaman gerektiğine ,bir çok arkadaşım gibi bende inanıyorum.
senin bir psikolağa ihtiyacın var kardeşim. biz sana çare olamayız.
site kimsenin özel arzularına değil genel mana da üyelere hizmet etmek bilgilendirmek misyonuyla yürür. astığım astık kestiğim kestik diyorsun. senin dilin bu sitenin dili değil.
ne iyi niyetin ne ricamızın ,kabul görmediği, karşılığında ise suçlamadan başka bir yaklaşım göremediğimiz tutumuna başka sözüm yok. bunu tehdit göreceksin ama samimi düşüncelerimdir.
söz gümüşse sükut altındır anlayışı ile sana daha yazmıyacağım. bu kadar töleransa sabra kendimde hayret ediyorum. seni vijdanınla ve ALLAH ımla bırakıyorum.

SEYFO28

Kullanıcı
bir müslümanı alenen
kadın kanallarına bakmakla itham edilip
iftira edilrek,küçük düşürülecek
şahsiyeti lekelenecek
bizdende sesiz kalmamız boyun bükmemiz beklenecek
o kadar alçalmadık.
bencede yazışmayalım bir sonuca varamayız çünkü
lacivert usta ve siz, artık taraf olduk
bu meseleyi mahkeme paklar
size düşen bunu yetkili mercilere iletmeniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kafkaslı

Vip Üye
esselamünaleykum
insan değerlidir sizler daha değerlisiniz kalpler daha değerli kırılınca onarması zor mübarekler
şu mübarek ramazan günününde bir birinizi üzmenin ve meydana çıkmış pehlivanlar gibi bir birinizi sınamanın hiç bir anlamı yok kardeşlik kişilerin bir birinisevmesinden doğar rencide etmekle deyil senin dediğin doğru benim dedğimin doğru demenin bir sonu yok konu uzar gider bence birbirinizle helalleşin ve bu kırgınlık bitsin inşallah
tartıştığınız konu bir ceviz kabuğunu doldurmaz benim kanaatimce oysa tartışılacak el birliğiile halledilecek o kadar önemli konular varki

size bir olay anlatayım hocanın biri oruçla ilgili meseleleri anlatıyor işte iftar şu vakitte edilir sahur şu vakitte edilir şunlar yenir bunlar yenir anlatıyor işte suriyeli bir çoçuk kalkıyor ve soruyor hocammmm biz ne iftar ediyoruz nede sahur bizim oruçlarımız kabul olmuyormu diye işte hoca o zaman ağlamaya başlıyor titremiş sesiyle oğul biz anlatmaktan sizleri unuttuk hakkını helal et ne bilsin tok olan aç bir çocuğun halinde diyor ellerini yüzüne kapatıp o kos koca adam hüngür hüngür ağlamaya gerisi size kalmış Allaha emanet olun inşallah selametle

Moderatör tarafında düzenlendi:

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
açık bir bayanın mayo reklamını
siz değerli hocalarımızın idarecisi
olduğu bir mekana yakışmadığını
affınıza sığınarak
itiraf etmek istiyorum.
konumuz takva eğitimi ya

selamunaleykum,

konuya geç müdahil olmama rağmen doğru bir karar verildiğini görebiliyorum. belki aklı selim birisi değilim ama, sizin yorumlarınıza fazla bile dayanmışlar. sürekli alttan alıp nazik mütevazi yorumlar yapma süsü veriyor fakat aynı anda iğneleyici yorumlar yazıyorsunuz. bazı insanlar böyledir, bende yapıyorum bazen arkadaş ortamlarımda bunu, huy galiba, iğneyi sokarım ama sokmamış gibi davranırım, ama farkında olmam. sanırım sizdede böyle birşey var. eleştiri yapıyorum umarım anlayışla karşılarsınız misafir olarak girip okuyunca.

bu konuyu kırıp dökmeden izah etmenin birçok yolları var
a. kerdeş biz reklamlara müdahele edemiyoruz
b.benim sorumluluk alanım değil
c.bu sitenin reklam gelirinede ihtiyacı var
d.uyardığın için teşekkür ederiz bu meselenin üzerinde durucaz
ben daha ne diyebilirimki,mesele kapanır.

abcd diye şıklar sunmasını bilen bir insanın mekana neyin yakışıp neyın yakışmayacıgınıda bılmesı azcık dusunmesı lazım, ki konuyu açan kişi dini konular yetkılısı ve forum yöneticisi, böyle bir konu acıpta yanına çıplak karı reklamı koymayacak kadar düzgün aklı başında ve şahsına münasır değerli bir abimize konumuz takva eğitimi ya.. nerde sizin takvanız der gibi bir mesaj.. sonrasında ise düzgün bir şekilde uyarı beklemek. arkadaşım samimi değilsin. veya dediğim gibi doğrunu doğru kabul eden yanlışına yanlış demeyen bir yapın var.

bazı abilerimiz mesleki alışkanlıklarıkdan kurtulsalarda
karşısındaki muhatabına ilk okul çocuğu muamelisi yapmasalar
keske yazdıklarımı tarafsız ve ön yargısız okuya bilseydin
benim nekadar rencide edildiğimi anlardınız,
neden elştiriye tahamülünüz yok
birileri farklı bir fikir beyan edemezmi
bu çok yadırganacak bir durummu
neden hakaret tehdit ve şiddet dilini tercih ediyorsunuz
sonrada aforoz etmeye çalışıyorsunuz .
bu konunun ,daha önce okuduğum sitenin mahkemesinde
muhakeme edilmesini taleb ediyorum.

yine burada yukarda bahsettıgım huyun ortaya cıkmıs, bazı abilerimiz mesleki alışkanlık derken, bazı abilierimizişine gücüne baksında herseye zıplamasın iması var, yani yine iğneyi batırmıssın kardeşim,
bu nedenle ki, senın bukadar acık ve kinci yorumların abilerimi rahatsız etmiş olsa gerekki, bukadar sabır gösterip nihayetınde yasaklamışlar.

bir müslümanı alenen
kadın kanallarına bakmakla itham edilip
iftira edilrek,küçük düşürülecek
şahsiyeti lekelenecek
bizdende sesiz kalmamız boyun bükmemiz beklenecek
o kadar alçalmadık.
bencede yazışmayalım bir sonuca varamayız çünkü
lacivert usta ve siz, artık taraf olduk
bu meseleyi mahkeme paklar
size düşen bunu yetkili mercilere iletmeniz

son olarak kimseye iftira atıldıgı yok, doğru olan şey yazılmış, google argorıtmaları googlede aranan sonuçlara göre reklam görselleri sunar, yani neye ilginiz varsa onu sunar, banada sürekli rc model araba rc model helikopter vs sunuyor, ne bileyim belki arada kadın çıksa hani fena olmazmı dycemde :D neyse mübarek gün (latife yapıyorum biraz tebessüm) ve sana direk olarak sen onlara meyillsin dememişki, durumu arz etmiş, neden böyle bir olay yaşanır onu anlatmış. seninde iş yerınde cok çalışan varmış, sende o arkadaşlarını zan altında bıraktın şimdi, bu nasıl olcak, belki onlarda bakmıyor karıya kzıa, ama sen ithamda bulundun onlar için. falan filan işte. neresinden tutarsan tut haksızsın değerli kardeşim.

misafir olarak giriş yaptıgında bunları okuyacaksın, eleştiri olarak kabul edip kendimizi düzeltmeye çalışalım. selametle inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt