Tarihi Cubuk Bilgisi 1657 Senesinden

ersan

Admin
Katılım
31 Mayıs 2013
Mesajlar
7,021
Beğeni
13,236
Puanları
113
Konum
Bulgaristan ,Silistre,kasabasindan
ustalarim bir arkadas kopi olarak bana bir tarihi kitap verdi cubuk konulari icin okadar cok bilmedimizim seyler varki tarihte kulanilidiklari az cok isimize yarayacak olan yerlerini cevirmeye calistim .
---------------
izleyici çevreleyen
(Sınırında, diğer bir deyişle komşuluk için Yöntemi Takip anomaliler iyi sahibi ile) - hızlı da bilinir. Ama - Stres! - Deneyimli bir rehber ile özel eğitim - Gerçekten beceri iyi, ama daha iyi gerektirir.
yöntem, eşleştirilmiş L-şekilli çerçevelerin kullanımını içerir. O yere ve kapalı önemli kısıtlamalar olmaksızın iş için kimin projeksiyon yeryüzünde farklı bir şekle sahip nesneleri bulma iyidir. Tek sorun - bu yöntemde nokta nesneleri arama yapamazsınız. Eğer hareketli bir nesneye aramak zorunda Ancak, yöntem etoyu kullanarak hareket yolunu takip etmek ve böylece arama nesnesine gitmek kolaydır.
----------------

------
Üzerinde gibi - anomaliler istenen nesneye karşılık sınır bulma, her zaman sınır hattında koşullu olacak şekilde kendisine boyunca hareket başlar. Göstergeler ve böylece genellikle çapraz pozisyonda kalır ve kesişme zemin yüzeyi göstergeleri noktada projeksiyon
bilinmeyen anomali sınırını gösterir.
Yukarıdaki veya yan dan çubukla maden arayan kimse bakarsak, durumda bir sinüs eğrisi ya da kırık bir hat boyunca gider görünür.
aramanın ders düzenli olarak self-test olmalıdır yılında. L şeklindeki çerçeveler sürece lozohodets doğru hareket ederken geçti kalır. o yöne giderse, göstergeler sola getirilir ya da mıknatıslanmış sanki sağ doğru yönde sallanan. Bir ayarlama formülü oluştururken - bu özellikler önceden sormak daha iyidir.
seçenek 1
Hedef -. Gücü ve farklı şekillerde nesnelere yanıtlarının kalitesi, aynı malzeme algılama
birden fazla konu al. nesnelerinin boyutu önemli değildir. göstergenin dönüş yönünü - onlara senin istemsiz tepkileri, her şeyden önce değerlendirin. Operatör günlüğüne (blog) Tutanak sonuçları.
seçeneği 2
Hedef -. Gücü ve benzer şekillerdeki nesnelere yanıtların kalitesi tespiti, ama eşit malzemelerin
şekil yakın olan farklı malzemelerin öğeleri kullanarak aynı egzersiz yapın.
seçenek 3
Amaç -., Farklı malzemeler ve farklı şekillerde reaksiyon imkanı gücü ve kalite karşılaştırarak
, yanıt objelerin şekline ya da yapıldığı malzeme ile alakalı olsun elde edilen verilere göre belirler. Güvenilir stistiku elde etmek için, benzer nesnelerin sayısını kullanın.
 

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Katılım
20 Ocak 2013
Mesajlar
7,769
Beğeni
22,150
Puanları
113
Konum
Erzincan
Ersan ustam sen bu kitabı okumuş ve değerlendirmiş olmalısın tercüme yapmış olduğun kadarıyla anlayabildiğim metallerin yaymış olduğu manyetik dalgaların bizi yanıltabileceği hedef istikametine ilerlerken zikzak yaparak çekimi takip etmeliyiz şeklinde..
nasıl bir metot uygulanmasının daha uygun olduğu veya çubukların niteliği kalınlık ve boyutları hakkında malumat varmı bizi olumlu yönde bilgilendirici geçmişteki deneyim ve tecrübeler nelerdir lütfedip yazarsanız memnun oluruz...
 

leono

Kullanıcı
Katılım
27 Ekim 2016
Mesajlar
253
Beğeni
379
Puanları
63
Konum
istanbul
günümüz oda boşluğu şeklini çıkartma metodu ile aynı metodu kullanmış,
biz boşluğa gire çıka ebatlarını buluyorsak oda resimdeki gibi ilerlemiş,
lacivert ustanın dediği gibi çubukların ayrıntısı varsa paylaşırsanız iyi olur,
 
Üst