Taş Yiğmami Acaba

ibabi

Kullanıcı
Katılım
23 Ekim 2016
Mesajlar
82
Beğeni
59
Puanları
18
Konum
ankara
dscn1712.JPG




dscn1715.JPG


dscn1700.JPG
 

blutx

Kullanıcı
Katılım
5 Nisan 2016
Mesajlar
630
Beğeni
1,412
Puanları
93
Yigma mezar değil üstat yigmada taslar bu kadar az olmaz.Bildiğim bizzat gidip gördüğüm yerler var.
 

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
Yigma mezar değil üstat yigmada taslar bu kadar az olmaz.Bildiğim bizzat gidip gördüğüm yerler var.
evet arkadaşımız haklı.görünümde yığmaya benzemiyor. ama özünde ,ana kayanın etrafına
ilave kayalar konularak gösterişsiz şekilde kullanmayı tercih etmişler. arkadaşın durduğu cephedende bir görünüm alsaydın iyi idi.
dscn1712-ad8a3.JPG

ibadi kardeş sana da yavaş yavaş canım sıkılmaya başlıyor bilesin.:D
bir sürü konuların var. değerli yerlerinde var. hiç olmazsa boşluk tespitini başarmaya ağırlık neden vermiyorsun.
çevrende bir sürü usta var.sen halen daha yaya gezmeye devam ediyorsun. bir dene. bak bakalım tepki alıp alamadığını gör. anlayamadığın yerleri sor. olmazsa arama izni al. bir ustadan rica et,yardım al. daha ne diyelim.
 

ibabi

Kullanıcı
Katılım
23 Ekim 2016
Mesajlar
82
Beğeni
59
Puanları
18
Konum
ankara
valla haklısın ikizceli ustamda araziye çıkarken yanıma başka malzemeler almaya tırsıyorum yani o cesaret yok bende ve yanımda bana arkadaşlık eden insanlarda benim gibi kanunlardan hepimizde çok korkuyoruz hakkını helal et ustam inşallah sen yinede kızma bize birde danıştığım bu işlerden anlayan bi usta var bilgisi var sizden aldığım bilgilerle ona danışıyorum ona gösterdiğim iki yer oldu ikisinede tılsımlı dedi şimdi sen haklısında tılsım mılsım varsa çarpılırım diyede haliyle bende korkuyorum hatta tılsımlı dediği yerlerden birisi iki tane kalın söğüt ağacının arasında bi kaya ve kaya da delik var kayanın etrafı çepeçevre çatlak bu şahin kafası gibi olan kaya orayı incelerken akşam vaktiydi gölğe gibi bir şey o delikten içeri girdi kayanın üstten geçirme ve bazı kısımlarının horasanla sıvandığını söyledi kartal kaya dediğim yerdede yüklü mal var ama brada öyle dedi valla tırsıyorum hocam bana kazasız belasız basıt yerler olursa biraz cesaretim olur herhalde hocam sayğılar tekrar tekrar hakkını helal et ve kızmayasın benim amacım basit bir yer olsun sizede habire resim atmamın nedeni böyle bir yer bulabilme umudu şimdi hocam resim atsam kızarmısın valla kızarsan atmam ruhsatlı kazı dersen cepte kuruş yok hocam umut fakirin ekmeği hesabı habire resim atıyorum hocam tekrar tekrar hakkını helal et.
 

Mirkut

Vip Üye
Katılım
3 Nisan 2016
Mesajlar
1,948
Beğeni
5,404
Puanları
113
Sade cubuklarla arazide gezinmenin bir mahsuru olacagini sanmam eger birsey denilsede su damari bulup su isinde kendimi gelistirmek icin geziniyorum denilebilir. Ayrica ustalarimiz hakli mezar olmaya bilir ilk girunuste fakat oradaki alic agaclariysa kafa karistirabilir. Ben olsam bosluk alamazsam ordaki yigintilari kaldirir kayanin ozunde bir kanal varmi yada isaret yada bir girisi bununla kapatmis olabilirlermi ihtimalini gizden gecirebilirdirm.
Selametle kalin ustm.
 

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
kardeşim,seni üzmemişimdir inşaallah .
kızmak yazdığıma bakma. sana üzüldüğüm için yazdım. çok gayretiniz var. içlerinde değerli yerlerde var. bunların tespitini yapabilsende ,emeğini kazanca çevirsen istiyorum. müslümanlar kardeştir,bizde bir kardeşlik düşüncesi içinde yazdık. yoksa kişilerin davranışlarına kızmak ne haddimize.üzdüysem sende hakkını helal et kardeşim. yeterli imkan ve şartlar uygun olmadan bu işlerde ileri gidilmiyor maalesef.
hoca cinci ise uzak durunuz. onların baktığı yerde hiç bir olumsuzluk olmasa bile ,baktıklarında cinlerin haberi olur ve yer sahiplenilir. buna dikkat etmelisiniz.birde bu düşünce ile yürümeden kendinizi arındırın. ONLARI YARADAN DA yüce RABBİM iz.
yer çevirme diye konum var. bazı usta ve arkadaşlarımızın da tılsımla ilgili bilgileri var. onları incele. yeri çevirir önlemini aldığın zaman elleri ayakları kıpırdanmaz merak etme. yolunu bilmen yeter.
kolay malzemelerin tamamına yakını yıllar önceden boşaltılmış. genelde işçiliği ağır olan yerler durur.dilerim bu imkana kavuştuğunuz günler de gelir.
paylaşımlarına devam etmeni isterim. yalnız bir yerden bir resim değilde,bir işaretli yerin kayayı ve alanı görebilecek şekilde etrafından bir kaç yönden çekersen daha iyi anlaşılmasını sağlarsın.
RABBİM yardımcınız olsun.
 

maceracı37

Kullanıcı
Katılım
13 Kasım 2014
Mesajlar
306
Beğeni
747
Puanları
93
Konum
kastamonu
bana kalırsa sizin korktugunuzu ögrenmişler tılsım var deyip seni ordan uzak tutmaya çalışıyorlar tekrar git bak orası kazılmışmı herkese her yeri gösterme hele kendini hoca kılıgına sokmuş zebanilere eline bi şişe sirke alan hoca oldu yer müsaitse git gündüz çalış cin min olmaz
 
Üst