Tavuk Civci,nin Kesin Çözümü

gıral

Vip Üye
Katılım
3 Şubat 2014
Mesajlar
2,637
Beğeni
4,516
Puanları
113
Civciv sayısı 7 tavuğun sırtındaki civciv geriye bakıyor sondaki civcivin altına bakılır olmadımı yinegeriye doğru 7 adıma bakılır budamı yemedi 7*7yapılır 49adıma bakılır bundanda bitikyoksa 70 adıma gidilir halendaha ulaşamadıkmı ozaman asiavcıyı arayıp duruma elatmasını kendisinden rica ederiz odamı bakmadı nasip değilmiş deriz başkayerde nasip ararız Allahbüyüktür
 

firat

Kullanıcı
Katılım
14 Ocak 2013
Mesajlar
523
Beğeni
371
Puanları
63
Hayatin devamini saglamak yuce Allah her canli farkli yaratmistir goruntusu yapisi akli rengi derisi tuyu buna bir cok ornekler katabiliriz lakin hepsinin tek bir amaci var hayati devam ettirmek bir orman yangininda agaclarin tohumlarini havaya sacmasi , deprem veya baska bir felaket aninda kopeklerin ciftlesme arzusunda olmasi gibi tavuk besleyenler bilir tavuklar her zaman kumeslere yumurtlamaz sekli ne olur bilmem yada metraji konusunda bilgim yok toprak altimi olur ve yahut belli mesafedeki calilarin arasindami olur yumurta (lari) bendeki sadece merak ve asil amacim belkide boyle bir isaretle karsilasmayacam lakin cozumunu ogrenmek istiyorum 70e yardim ) saygilar

SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Kader25

Admin
Katılım
13 Nisan 2016
Mesajlar
3,765
Beğeni
13,434
Puanları
113
Konum
Konya-Kırıkkale
Dün çok dolaştım. Tavuk ve civcivlerini göreyim diye. Zırveye dahi çıktım. Göremedim. Bana nasip değilmiş...
4 çoban 500 civarında koyun gördüm. Uyanık Çobanlardan zor kurtuldum;) Beni çözmek için ateş üzerinde simsiyah olmuş demlikte, odun ateşiyle pişmiş çaydan 3 fincan ikram ettiler. Epey sohbet ettik. Dikkatimi çekti. Genç çobanın saçı jöleliydi. Takıldım ona: "şöyle senin saçların gibi saçım olsun, 10.000 lira da borcum olsun" dedim.

Çayların zekatı olsun diye onlara bakır çubukla boşluk bulmayı öğrettim. Bu arada çoban köpeğinin birisi yanımıza geldi. Döndü oturdu bizi izledi. (cinsi:Akbaş)

Çubuk eğitiminin ortasında jöleli çoban, köpeği kovaladı. "Hergele git koyunlara bak, çubuk öğrenip define mi bulacaksın" deyince kahkahamdan vadiler inledi. (kahkaha)

Tavuğu bulamadım amma, 4 tane asil, delikanlı, mert, dünyayı ve Türkiyeyi internet üzerinden takip eden, okumamış amma asla cahil olmayan, güzel insanlarla kısa zamanda dost oldum. Telefonlarımızı aldık karşılıklı.

Kıssadan Hisse: Tavuk-Civciv Bahane, muhabbet-dostluk-Define Mekanı şahane.
 
Üst