Tavuk civciv | Define işaretleri ve anlamları

Tavuk civciv

ASİAVCI

Kullanıcı
HEM GÖRSEL HEMDE YORUMLAR LÜTFEN DİLİNİZ DÖNDÜĞÜNCE

Kervan07

Admin
Cevap: Tavuk civciv

ustam sizin bir otel alacak kadar paranız olmuştur.gelin burda beraber otel işletelim ne dersiniz?:)

sizin işaretlerin parası yeter diye düşünüyorum:)

ersan

Vip Üye

slm ASIAVCI ustam bu tavuk isaretlerini yapan odam cok uyanikms necin dersen tam maranin azina yapmis bu isaretleri burada benim bakisima gure bu yer horsana cok benziyor tasin ustu sivanma gibi hem ,,cerceve isareti de var birdr kucuk bir murcu birde yilan bu yerde para var ama tuzak ta olabilir ,,zehir,, bu yerin parasi bir kapali kuyu icinde bir omega isareti var azi kapali bu yerin ustu cubuklarlan bir yokla bosluk olabilir

ersan

Vip Üye

slm ASIAVCI ustam bu tavuk isaretlerini yapan odam cok uyanikms necin dersen tam maranin azina yapmis bu isaretleri burada benim bakisima gure bu yer horsana cok benziyor tasin ustu sivanma gibi hem ,,cerceve isareti de var birdr kucuk bir murcu birde yilan bu yerde para var ama tuzak ta olabilir ,,zehir,, bu yerin parasi bir kapali kuyu icinde bir omega isareti var azi kapali bu yerin ustu cubuklarlan bir yokla bosluk olabilir

ustam sana bir sey anatmaya istiyorum bir gun adamin birisi arkadasina bir ,,hazine haritasi vermis,,demiski arkadas kismetin demis ayaklarin dibinde arada bul demis o bizim arkadas o da bu tepe hayati hep o hazineyi arayalak umuru gitmis .ustam sen bu yerin girisini bulabilirsen kuseyi dunersin ,,USTAM,,

aydin-28

Kullanıcı

bu işaretler define amaçlı yapılmamış olup,resimlerle anlatılmak istenen bir çeşit kaya yazıtıdır.dogu anadolu yaylalarında sıkca görülmektedir.bir çeşit mısırlılar tarafından kullanılan hiyerogrif yazı çeşiti gibidir.bunlara kaya mektubuda denilmektedir.

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

iki öküz götgöte pardon arka arkaya ama burada 2 eşek götgöte pardon arka arka ya
bölge neresi ki eşkiya işinede benziyor.....yer bence güzel....
ama ya nasipp....

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

kayanın çok çok güzel bir şekilde temizlenip ardından ıslatılıp, ardındanda kurumaya yakın bir anda tekrar tekrar resimlerinin alınması kesinlikle gerekmektedir. burada resimde şu an görünmeyenlerde detayları vardır. yada güneşin konumuna göre de bazı emareler oluşabilir.

**seyyah**

Kullanıcı

selam usta bunlar tavuktan öte daha çok keklik gibi geldi bana hepsi aynı yöne bakıyor tilkide aynı yöne bakıyor o tarafta ne var?

Üst Alt