Tavuk, yumurta, civciv ve ayak izi

TATLARLI

Kullanıcı
Cevap: Tavuk, yumurta, civciv ve ayak izi

işaret kayasının altında mal aramak hangi mantıga sıgar ki orada tek bir işaret var malın yerini veren işaret gerisi hikayedir
tavuk ve yumurta yok maalesef

merhabalar sayın şüpheci bak adam orada ayak izi bulmuş mal ne arar dediğin yerde şansında bu kadarı değilmi. Bir tane malın yerini verecek işareti bende merakla bekliyorum sizden.

tayyar

Kullanıcı

iki ayak arasında ne kalıyor. üstü traşlı olan kayamı kalıyor. ayağın altına indinizmi

Hocam ayak izi aynı taşın arka tarafında. Toprak altında kalan kısımda. Daha aşağıya da inmedik. Taşın kalınlığı yaklaşık 30 cm kadar ve taş dikdörtgen şekilde.

KOMAGENE

Kullanıcı

görünen izlerden tavuk ve ayak izi doğal öyle tavuk ve öyle ayak izi olmaz dostlar

TATLARLI

Kullanıcı

şutoprak altından çıkan ayak izinin ve dikdörtgen taşın fotoğrafı varsa bi paylaşırmısınız. Ustalar doğru diyor resimlerde hiçbir işaret yok ne yazıkki ancak dediğiniz gibi 30 cm - 25 cm dikdörtgen şekilde 10 cm yükseklikte bir tal çıktıysa yada toprak altından ayak izi çıktıysa bunu fotoğraflayabilirseniz. Durum değişir.

KANAS_USTA

Vip Üye

ermenı yeri;
çarığı goruyorsun hemen arkasında bulunan üç nokta oymanın uzaklığını topla aynı mesafede kuzeye ilerle,taş ile çevrili küçük bir çöküntü,sarımsı zemin,toprağın içine gömülü ucu görülen taş,sıvalı yer,çeşme,ahlat-ceviz-sakız-meşe,birbirine dolalı ağaç şıklarınan bırısi.....vs olur burayı buldummu odayıda buldun demektır ve yıne duvarda delık bır taş olacak asıl olanda budur.

yakın cıvarda mezarlık olacak;
mezarlığın içinde kuzey tarafta birinci mezarın hemen altında, mezarlığın güneybatısında küçük bir dere yatağı kenarında yahut derenin güneydoğu kıyısına bakan yamaçta, ve de mezarlığın doğusundaki tepede iş ve icraatlar mevcut....

tavuk dedıgın ısarete gelelım her goruse saygımız var benım gorusum evet tavuk altındada yumurtası var ıslatıp temızleyıp cekse ıdın daha net bellı olurdu her neyse;
çevrede ıkı yanından yol gecen doğal delikli bir kaya yok ıse parası aynı kayada taşın iki adım doğusunda tuzaklı gırısı olan mağara ıcınde ....

dıger ayağı hıc hesaba katmıyorum sımdılık bu kadar...sadece kuyuları anlatıyor demek mumkun

aslan2624

Kullanıcı

parayı veren işaret. 8 adım gidecek sağa 8 adım geriye gelecek

tayyar

Kullanıcı

ermenı yeri;
çarığı goruyorsun hemen arkasında bulunan üç nokta oymanın uzaklığını topla aynı mesafede kuzeye ilerle,taş ile çevrili küçük bir çöküntü,sarımsı zemin,toprağın içine gömülü ucu görülen taş,sıvalı yer,çeşme,ahlat-ceviz-sakız-meşe,birbirine dolalı ağaç şıklarınan bırısi.....vs olur burayı buldummu odayıda buldun demektır ve yıne duvarda delık bır taş olacak asıl olanda budur.

yakın cıvarda mezarlık olacak;
mezarlığın içinde kuzey tarafta birinci mezarın hemen altında, mezarlığın güneybatısında küçük bir dere yatağı kenarında yahut derenin güneydoğu kıyısına bakan yamaçta, ve de mezarlığın doğusundaki tepede iş ve icraatlar mevcut....

tavuk dedıgın ısarete gelelım her goruse saygımız var benım gorusum evet tavuk altındada yumurtası var ıslatıp temızleyıp cekse ıdın daha net bellı olurdu her neyse;
çevrede ıkı yanından yol gecen doğal delikli bir kaya yok ıse parası aynı kayada taşın iki adım doğusunda tuzaklı gırısı olan mağara ıcınde ....

dıger ayağı hıc hesaba katmıyorum sımdılık bu kadar...sadece kuyuları anlatıyor demek mumkun

Teşekkür ederim usta. Tavuğun 2 adım doğusunu gösteren elimde bir fotoğraf var. Şimdi farkettim. Kırmızı ile çizdiğim yer tavuğun 2 adım kadar doğusu. Sanki bir havvana benziyor.

KANAS_USTA

Vip Üye

yer dogru boşluk testi uygulansın.

Üst Alt