Tebrikler Beşiktaş...

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Sevgili dostlar ben takım tutmam fanatizmede şiddetle karşıyım spor güzellik için yapılmalı kaynaşmak için yapılmalı her zaman dostluk kazanmalı bazı uyanıklar insanlarımızı kasten fanatik taraftar yapıp iliğine kemiğine kadar sömürme gayretinde dikkatli olalım bu tuzağa düşmeyelim inşAllah yakınen tanıdığım insanlar var bütün hayatları futbol üzerine kurulu aşları ekmekleri sevinçleri kederleri futbol evde ekmeğine katık bulamazken çoluk çocuğunun rızkını kesip karaborsa bilet alıp maça giden insanlarımız var mevlam muhafaza eylesin günün akşamına içimizi karartan haber bültenleri hırs ve şiddet içerikli dizilerden sonra beşiktaşımızın yüzümüzü güldüren böyle bir skor elde etmesi içimize neşe saçtı milli duygularımızı okşadı biraz nefes aldık ben tekrar bu sevincimizi paylaşan dostlarımıza teşekkür eder beşiktaşımıza da diğer kulüplerimize de başarılar diliyorum dostluk kazansın kardeşlik kazansın bizler kazanalım...

ASİAVCI

Kullanıcı
yıllarca futbol oynamış nerdeyse k.ören güçünde prof olacak biri olarak ne kadar bu oyunu sevsemde hiç aşırılıkla işim olmadı dışarıda yabancılara alınan her kalibiyet göğsumuzu kabartır bizlere gurur verir tşklr BJK Bir galata saraylı olarak

kasimus33a

Kullanıcı
Furkan yedikandeş

@Kasimius33a
Başka bir konuyada burda olduğu gibi isimler yazmışsın. Bu konudada bununla ilgili iki mesajını sildim. Bu konuya acıklık getirirmisin. Sehven olmuş olabilir. Ama bunu açıklaman gerekiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt