tek kuş ve yardımcı işaretler | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

tek kuş ve yardımcı işaretler

aga.0074

Kullanıcı
Cevap: tek kuş ve yardımcı işaretler

bir de çok değerli yanasip de ustadima şunu hatırlatmak istiyorum yanılmaca..böyle gömülerede çokça yön yanıltmacası kullanılmıştır..kusur oldu ise affola..

BatıBeyi

Yasaklı
Yasaklı

bir de çok değerli yanasip de ustadima şunu hatırlatmak istiyorum yanılmaca..böyle gömülerede çokça yön yanıltmacası kullanılmıştır..kusur oldu ise affola..

aga usta haklısn ermeni işi oldumu yanıltmaca çok olur hata malı gözle görünmeyen hiç fikir yüretmeyen yerelr saklarlar ermeniler bulmaca gibi artık şansa kalmış gibi bişey

KOMAGENE

Kullanıcı

USTAM işaretin çözümü için resim bekledim resim malesef gelmedi mecburen elde olan çizimle yorum atmak zorundayım ve bu gerçektende sağlıklı değil şimdi 3 çizgili haç dediğimiz dere ve 3 yığma genellikle orta yığma olmak süretiyle yığmalarla bir tanışın ayrıca eğer resimdeki kuş normal kuş değilse tavuksa ve tepesindeki oyuk kırılmış civcivse işler arapsaçı:=) yok değil normal kuşsa oyuk mezar işareti demek yığmalarda mezar aramak lazım ama illaki resmin orjınalı şart çünkü birimizin gözden kaçırdığı en ufak bir iz sizi çok yanlış yerlere yönlendirir

BatıBeyi

Yasaklı
Yasaklı

USTAM işaretin çözümü için resim bekledim resim malesef gelmedi mecburen elde olan çizimle yorum atmak zorundayım ve bu gerçektende sağlıklı değil şimdi 3 çizgili haç dediğimiz dere ve 3 yığma genellikle orta yığma olmak süretiyle yığmalarla bir tanışın ayrıca eğer resimdeki kuş normal kuş değilse tavuksa ve tepesindeki oyuk kırılmış civcivse işler arapsaçı:=) yok değil normal kuşsa oyuk mezar işareti demek yığmalarda mezar aramak lazım ama illaki resmin orjınalı şart çünkü birimizin gözden kaçırdığı en ufak bir iz sizi çok yanlış yerlere yönlendirir

SLM bestekustam teşekurler tavuk desek daha iiiolur sanırım:) kuşun ağızkısmıtarfında ufakbirtepevar benfikiryönetım arkadaşa umarımfaydasıdokunur

Son düzenleme:

BatıBeyi

Yasaklı
Yasaklı

Aga ustam haklı olabilirsin yön konusunda aldatmaca da yapma ihtimalleri var.Bende bu sebeple diyorumki resimde verilen üç tepe yanıltıcı yapılmış olabilir ,kuşun ön ve arka tarafı da iyice araştırılmalı bu yönlerde de tepe olma olasılığı yada değişik bir görünüm olma olasılığı yüksek keşke resim olsaydı da daha net konuşabilseydik....Benim gördüğüm örnekte kuşun baktığı istikamette yaklaşık 50m ilerde bir tepe kuşun arka kısmın da yaklaşık 10m ilerisinde de bir tepe herkez kuşun baktığı istikametteki tepeye bakarken arkadaki tepeden mal alınmış....:)) saygılar

ya nasip ustam haklısn bana anlatılanda kuşun arkatarfında 50 adımda tepe gibi bişey var dediler hata ağız kısmında bile bir ufak tepe var dediler ama onları görmedım resimde mal yüzde yüz o tepelerden birindedir yığmalar yanıltmacadır

BatıBeyi

Yasaklı
Yasaklı

şimdi dostlar ben bu tavuğu gördüm tavuğun arkatarfında yığmalar var ortadaki yığma çok büyük en baştaki normal diğeri ise küçük ve oyuk derin bir el girer şekılde ve oyuk yığmalra yön vermekte oyuğun üst tarfında 7 9adımda tek oyuk daha var yerde düz kayada durm böyle

BatıBeyi

Yasaklı
Yasaklı

Korkut ,bizim elimiz boş gönlümüz hoş biz buralardayız da sen hala buralardamısın senin işin gücün yokmu....???

ustam tavuğun 21 adım daki işlemi tandır ve boş tanıştık onunla ve tavuğun baktığı yönde 11 adımda bir oyukda bulduk lakın bilgilere göre kuyudan bahs ediliyor

TRUVA

USTA
Admin

Bu kuşun resmini bir göreyim kardeşim mümkünse.mezar ve paraların yerini söyleme şansımız olsun.

Üst Alt