S.a. Az bi bekleyiniz sayın Ustam İnşallah Müjde nasıl oluyormuş Dünya'ya duyuracağımGürledikleri gibi yağacaklarını zannetmiyorum müjde üstüne müjde diyorlar.. bakalım ayın biri bi gelsin hele görecez...
S.a. Az bi bekleyiniz sayın Ustam İnşallah Müjde nasıl oluyormuş Dünya'ya duyuracağımGürledikleri gibi yağacaklarını zannetmiyorum müjde üstüne müjde diyorlar.. bakalım ayın biri bi gelsin hele görecez...
Gürledikleri gibi yağacaklarını zannetmiyorum müjde üstüne müjde diyorlar.. bakalım ayın biri bi gelsin hele görecez...
Helal olsun bana helalll olsunnn
Konuyu nasıl değiştirdim
@Tevfik abey gördün mü Hacivert abi mi
Parayı duyunca seni unuttu
Ben de aylarca beklenen açıklama mı yapmış oldum
![]()
Abi canın sağ olsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..Beni düşündüğünüz için teşekkür ederim''de bakalım siz .Ey Waaaaaahhhh sıkı durun gari ustam Lacivert24 Ustam'dan siz kendinizi nasıl korumaya alacaksınız bağalım şimdiden sizi düşünür oldum Gariiii.
![]()
Allah Razı Olsun sizden çok Teşekkür ederim Can'sınız.Abi canın sağ olsun
Ben kendimi senin için feda ediyorum
Laf aramızda hacivert abim
Ne sana kıyar ne bana
Seviyi netsin![]()
Sizi gidi uyanık saftirikler... siziiiiiiiiii....
öle süslü laflarla benden kurtulacağınızı zannediyorsanız avucunuzu yalarsınız ben kül yutmam...
size korkunç bir gerçeği söliyimmi.. benim gibi dostu olanın düşmana ihtiyacı olmaz biline...
Viyyy anamSizi gidi uyanık saftirikler... siziiiiiiiiii....
öle süslü laflarla benden kurtulacağınızı zannediyorsanız avucunuzu yalarsınız ben kül yutmam...
size korkunç bir gerçeği söliyimmi.. benim gibi dostu olanın düşmana ihtiyacı olmaz biline...